EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Tarolt A szökés a Prime-on

A negyedik legnézettebb kábelcsatorna lett a Prime a Prison Break – A szökés idősávjában a 18-59-es célcsoportban csütörtökön este. A tévénézők 4,2 %-a volt kíváncsi a népszerű sorozat legújabb részére.

Két és félszer többen nézték a Szökés idejében a Prime csatornát, mint egy átlagos estén. 4,2%-ot ért el tegnap a műsor a 18-59-es célcsoportban, ezzel az elmúlt négy hét hétköznapi főműsoridős (1,6%) átlaga fölött teljesített. Hét év után tér vissza a képernyőre A szökés. A sorozat nemcsak a tengerentúlon, hanem hazánkban is nagyon népszerű volt, ezért is döntött úgy a TV2 Csoport, hogy a magyar nézőknek alig kelljen többet várni, mint az Egyesült Államokban élőknek.


“Először fordul elő a TV2 Csoport történetében, hogy az amerikai premiert követően ilyen gyorsan mutat be egy új sorozatot a magyar nézőknek. A Prime fő célkitűzése, hogy prémium sorozatokat hozzon el a hazai közönségnek. A szökés új évada kiváló példa erre, 7 éve várják a rajongók a széria folytatását és most 9 héten át csütörtök esténként nézhetik meg az év egyik legjobban várt sorozatát” – mondta Fischer Gábor kábelcsatorna programigazgató.
Néhány éve indult el az a trend a népszerű szériáknál, hogy pár évvel később egy minisorozatot forgatnak az eredeti szereplőkkel. A szökés esetében sem történt ez másképp, ráadásul itt az összes főszereplő vállalta a folytatást. A legtöbben természetesen arra kíváncsiak, hogy milyen magyarázatot találtak ki a készítők a főszereplő, Michael Scofield „feltámadására”, aki a 4. évad végén áramütésben halt meg. Az erre a jelenetre kihegyezett ízelítőt a YouTube-on, a Facebookon és a Twitteren 24 óra alatt összesen 42 millió alkalommal nézték meg, amely rekordszámú letöltést hozott a Foxnak, a csatorna történetében nem volt még példa hasonlóra. (Wentworth-t egyébként 2006-ban Golden Globe-díjra is jelölték a drámasorozatban nyújtott alakításáért. 2016 áprilisában izgalmas körülmények között kezdődött a forgatás Marokkóban, ahol Dominic Purcell majdnem meghalt, amikor egy kelléknek használt vasrúd esett a fejére, eltörte az orrát és súlyos fejsérülést okozott. Helikopterrel kórházba szállították és szerencsésen meggyógyult. A sztori röviden: Sara Tancredi (Sarah Wayne Callies) egyedül neveli a Michaeltől (Wentworth Miller) született kisfiát, mígnem egy napon felbukkan az immár robotkezű Zsebes (Robert Knepper) és arról informálja Lincoln Burrowst (Dominic Purcell), hogy úgy tűnik, az öccse csodával határos módon életben van és egy Isten háta mögötti börtönben raboskodik. Nem is kell több Lincolnnak, Benjamin “Golyófej” Franklin (Rockmond Dunbar) és Fernando Sucre (Amaury Nolasco) segítségével elindul, hogy megszöktesse Michaelt.

PRISON BREAK: in PRISON BREAK premiering on FOX. Cr: FOX. © 2017 FOX Broadcasting Co.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi: Féltem az egészségemet

  Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

 • Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor fülig szerelmes

  Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.

 • Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Apa lett Jacko fogadott magyar fia

  Borzalmas tragédia után, apa lett Michael Jackson fogadott magyar fia, Farkas Tamás.  Felesége egészséges kisfiúnak adott életet, Tomika már két hónapos.