EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Tasnádi: Hujber egy agyhalott

Tasnádi Péter aggódik unokahúgáért, Hujber Feri feleségéért, Tölgyesi-Khell Cynthiáért. A házaspár vitája legutóbb annyira elfajult, hogy a szentendrei rendőrség kényszerítés gyanúja miatt nyomozást indított. Állítólag Hujber elvette Cynthia telefonját, amelyben kompromittáló fotók voltak a színészről.

Hujber Ferenc és felesége /Fotó: Máté Krisztián)

Szinte nincs olyan hónap, hogy ne röppenjen fel valamilyen elképesztő hír Hujber Ferivel kapcsolatban. Tegnap a Ripost írt arról, hogy kényszerítés – ami akár erőszakos fellépés is lehet – gyanúja miatt nyomozást rendelt el a rendőrség a színész ellen. Megkerestük a magyar keresztapaként hírhedtté vált Tasnádi Pétert, Cynthia nagybátyját, aki évek óta látja, mennyire rossz a házaspár kapcsolata.


– Rosszul érint ez az egész. Cynthiát gyakran a gyerekek előtt szidja, mint a bokrot, olyanokat mond neki, hogy „elpusztítja”. Cynthia már többször kihívta a rendőröket, legutóbb hetvenkét órás távoltartást rendelt el a bíró. És hogy az unokahúgom miért nem hagyja el? Mert fél tőle, rettegésben él. Nem kell szerintem külön magyarázni, hogy azok a nők, akiket rendszeresen bántalmaz a férjük, akár fizikailag, akár lelkileg, nagyon nehezen szakadnak el. Arról már nem is beszélve, ha gyerekek is vannak. Azt gondolom, hogy Hujber egyszerűen agyhalott, elképesztőnek tartom, ahogy a családjával bánik. A mostani botrány kapcsán is ordibált az unokahúgommal, hogy tönkretette őt a nyilvánosság előtt. Legutóbb elvette Cynthia telefonját, és azt állította, hogy a Dunába dobta, máskor pedig azt, hogy a kertbe hajította. A lényeg, hogy nincs meg a készülék. Cynthia állítólag lefotózta Ferit egy elég kompromittáló helyzetben – tette hozzá Tasnádi.

Hujber egyébként többször utalt már arra, hogy elég keményen bánik Cynthiával, és rengeteget veszekednek. Bár ezúttal nem kívánt nyilatkozni, a Negyvenen vagyok című darabban arról is vallott, hogy egy vita hevében majdnem hozzávágott a feleségéhez egy széket, de észrevette, hogy a kisfia is ott van a szobában, ezért inkább az ajtóhoz dobta. Nemrég a VIASAT3 műsorában arról is beszélt, hogy olyan, mintha a feleségének lenne egy házisárkánya.


Hujber Ferenc (Fotó: Máté Krisztián)

– Amikor megszületett a kislányom, a halálba ittam magam. Meg is mondtam a feleségemnek, hogy most meg fogok halni, de nyugi, ha ezt tovább folytatod, akkor a következőnél kicsekkolok és maradsz egyedül a gyerekekkel. Egyszerűen nem hagyott békén. A hegyet sem pereli be senki, ha elhagyod a nyolcezer métert és megfagysz. Ezt szoktam neki mondani: Én egy hegy vagyok, és te elhagytad a nyolcezer métert. Tapicskolhatsz benne, de elpusztulsz. Utána ne hisztizz, hogy a hegy megölt. Miután kétszer elpatkoltam, rájött, hogy igazam van, és azóta békén hagy. Persze tudom, hogy nagyon nehéz egy zseni- és messiástudatú emberrel élni, aki még félistennek is tartja magát. Én ezt ráadásul otthon kommunikálom is. Azt szoktam kérdezni: te szembeszállsz a félistennel? Megöllek egy perc alatt, nem kézzel, csak rád nézek. Annak örülj, hogy velem élhetsz! – magyarázta Hujber. Évekkel ezelőtt, 2013-ban Cynthia – akit lapzártánkig nem értünk el – Szily Nórának adott interjút, akinek elárulta, hogy sokszor elege van a férjéből.

Tasnádi Péter

„Ő engem soha nem bántott fizikailag. A stílusról van szó. Borzasztóan vehemens ember és nagyon nehéz kezelni egy idő után. Előjönnek belőle a sárkányenergiák, és te csak állsz vele szemben és tágra nyílt szemekkel nézel. Egy idő után úgy érzed, hogy már nem kapsz levegőt, hogy megőrjít – ilyenkor értem, amit mond, de ahogy kommunikál, attól a hideg futkos a hátamon és legszívesebben kifutnék a világból.”

Barátok segítségére is szükség lehet

– Ha Hujber Ferenc eljönne hozzám pszichoterápiára, akkor biztosan nem moralizálnék – kezdte a Lokálnak Makai Gábor klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta. – Nem az a lényeg, hogy mi elítélendő, hanem az, hogy próbáljunk az adott viselkedés mögé nézni. Nem szabad leragadni ott, hogy valaki esetleg agresszív. Hujberen az segítene, ha saját maga jönne rá, hogy az élete nem úgy halad, ahogy szeretné, és megnyilvánulásaival képes sokkolni másokat. Úgy gondolom, hogy óriási szerepük lenne ebben a helyzetben a barátoknak, rokonoknak is, akik képesek lehetnek arra, hogy konfliktusos helyzetekben tükröt tartsanak neki.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.