2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb IX.kerület

Tavaszünnep a Haller utcában

Újabb, ingyenes programmal kedveskednek a IX. kerület lakóinak a Ferencvárosi Művelődési Központ munkatársai. A Haller utcában immár negyedik alkalommal rendezik meg a Ferencvárosi Tavaszünnepet.

A Ferencvárosi Művelődési Központ által szervezett program a hagyományoknak megfelelően délelőtt főként a kicsiknek szól majd. Lesz mini vidámpark, óriáscsúszda, csocsó, kézműves sátor, arcfestés, lufihajtogatás, rodeóbika, 3D karika és lesznek különböző logikai fejlesztőjátékok.


A Bartók Néptáncegyüttes táncházat is tart és fellép a tavaszünnepen is (fotó:bartokneptancegyuttes.hu)

– Emellett a színpadon is igyekszünk a kicsiknek kedvezni, hiszen előbb a Makám együttes ad koncertet, majd a Tihanyi Vándorszínpad Hamupipőke-előadása szórakoztatja a legkisebbeket – mondta lapunknak Nyerusay Viktória, a művelődési központ munkatársa. – Ezt követően Bura Sándor és zenekara lép fel. Őket a Bab társulat óriásbábos előadása követi. A művelődési központ mozgáscsoportjainak fellépése után sorrendben a Bartók Néptáncegyüttes, a Romano Glaszo és a Mystery Gang lép fel.
Nyerusay Viktória hozzátette, 20.30-kor jön el a polgármesteri köszöntő ideje, aztán kezdetét veszi az utcabál a Midlife Crisis partizenekarral, melyen mindenki kedvére bulizhat.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.