2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Tehetetlenül nézte férje szenvedését Görbe Nóra

Görbe Nóra

Görbe Nóra most először beszélt élete legnagyobb tragédiájáról, férje haláláról, és hogy milyen gyötrelmes évek előzték meg a távozását.

– Senkinek sem kívánom, hogy hat éven át tehetetlenül kelljen végigasszisztálna a számára legfontosabb ember szenvedését – vallott a Storynak fájdalmáról a színésznő, aki azt is elmondta, hogy panaszai ellenére férje, dr. Ormos Péter nem akart orvoshoz menni, pedig édesapja betegsége után jól tudta, hogy ő is hajlamos a rákbetegségre.


Mire Nóra először kórházba vihette, már 25 kilót fogyott, az izmai elsorvadtak, nem lehetett műteni. A hormonkezelésekre viszont jól reagált a szervezete, de volt feleségének, gyermeke édesanyjának halála végleg összetörte az egykor életerős férfit, aki tavaly augusztus 14-én adta fel a harcot.

A megözvegyült színésznő ezután teljes hallgatásba burkolózott, de ma már úgy érzi, jólesik kibeszélnie a fájdalmát, ezzel könnyít a lelkén.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.