2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Ózd

Telt ház előtt arattak sikert az ózdiak

Nagyszabású küzdősportversenyt rendeztek Ózdon a Marosi István Sportcsarnokban, ahol a nyolc ózdi versenyzőből heten győztesen hagyták el a ketrecet.

A III. Spartan Kupára jó nevű, jegyzett sportolókat sikerült beszervezni, így a színvonalas mérkőzéseket meg lehetett előlegezni. Mintegy bemelegítésként Bódi Bence, Morvai Martin, majd Harkály Dávid léptek a küzdőtérre ózdi színekben, egy bemutató mérkőzés erejéig.


A verseny első megmérettetése Radics Alex és a fővárosi Verder Martin között zajlott, ahol utóbbit sorozatos szabálytalanságok miatt leléptette a vezetőbíró. Ezután Gulyás Milán kazincbarcikai versenyző ellen küzdött és maradt alul.

Fotó: Lokál
Képalá: Soós Lajos elégedett volt a mutatott teljesítménnyel

A válogatott Polónyi Balázs az ózdi Pit Bull Team versenyzőjeként kemény rúgásokkal tette harcképtelenné Sallai Bencét, akit kiszámolt a mérkőzésvezető. A másik válogatott versenyző, Berki Renátó is hamarabb fejezte be mérkőzését, akárcsak Szolomájer László.


A közelmúltban USA-ból győztesen hazatért Besztercei Rajmund Korpics Szabolccsal játszotta a torna fő mérkőzését, ahol utóbbi szabálytalansága miatt a ringbíró megállította a mérkőzést, ami végül Besztercei győzelmével zárult.

Fotó: Lokál
Képalá: A küzdősportot egyre több fiatal próbálja ki Ózdon

Soós Lajos elsősorban azért bosszankodott, mert az ellenfelek visszalépése miatt több mérkőzést nem tudtak lejátszani. Annak viszont örült az edző, hogy a győztes hét ózdi versenyzőből négyen a Pit Bull Team csapatát erősítik. Utóbbiakról meg kell említeni, hogy mostoha körülmények között, egy étteremben tartják edzéseiket, de ennek ellenére már három versenyzőt hívtak meg a válogatottba. Kick-box full contact kategóriában Polónyi Balázs nehézsúlyban, valamint Berki Renátó a felnőttek között, a 16 éves Lázár József pedig a junior korosztályban képviseli hazánkat Norvégia válogatottja ellen április 29-én Oslóban – közölte az ózdi edző.

Fotó: Lokál
Képalá: Több, mint férfias sport

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.