EUR: 330,14 Ft
CHF: 299,77 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Terry Black: Ötmilliót ajánlott egy jobbikos

Ötmillió forinttal akarta megvesztegetni egy jobbikos vállalkozó Terry Blacket, hogy vonja vissza, amit korábban Vona Gáborról mondott, nevezetesen hogy voltak meleg kapcsolatai a párt elnökének. Minderről a TV2 Tények című hétfő esti műsorában beszélt az előadóművész.

– Megkeresett a jobbikos vállalkozó, közölte, hogy ad nekem ötmillió forintot, ha mindent visszavonok, amit mondtam Vona Gáborról. Mondtam neki, hogy ez nálam nem nyerő, mert igazat mondtam, és úgy gondolom, hogy ennek nincsen anyagi megvehetősége számomra – nyilatkozta a Tényeknek Terry Black.
Erről azt követően beszélt Terry Black, hogy korábban nem jelent meg a bíróságon annak a pernek a tárgyalásán, amelyet Vona Gábor, a Jobbik elnöke indított ellene. Joggal merül fel a kérdés, hogy a beígért ötmillió forint hatására maradt távol a tárgyalástól. Terry Black a feltételezést is felháborítónak tartja.
– Hát álljon meg a menet, talán az ő ügyvédjüknek kellett volna egy olyan címet megadnia, ahonnan engem a bíróság idézhetne. Nem? – mondta a műsorban az előadóművész, aki hozzátette, ha megkapta volna az idézést, elment volna a bíróságra.

Terry Black végül azt is elmondta, hogy minden korábbi állítását fenntartja és azokat a bíróságon is elmondja bármikor.

– Kereshet engem holnap meg holnapután, ezt az összeget lehet háromszorozni, négyszerezni, ötszörözni. Akkor sem. Az embernek vannak bizonyos elvei, amit nem lehet pénzért megvenni. Én egész életemben kiálltam azért, hogy a kisebbséget, a másságot senki ne cseszegesse. És akkor itt van ez a Vona gyerek, aki ebben a társaságban kezdte a pályafutását, és akkor most épp ő akar bennünket gettósítani. Na hát, azért ez így nem működik. De ez húszmillióért se fog működni – mondta Terry Black, aki korábban nagy botrányt kavart interjúban állította, hogy Vona Gábor rendszeresen járt olyan találkozókra, ahol kapcsolatba került melegekkel.
– Álljon ki, és mondja azt, hogy neki is voltak ilyen kapcsolatai. Mert tény és való, hogy voltak. 2001 és 2003 között biztos – mondta korábban Terry Black.
Az interjú után a Tények megkereste Vona Gábort, hogy szembesítse Terry Black állításaival, de csak a Jobbik sajtóosztályán keresztül tudták feltenni kérdéseiket. Arra voltak kíváncsiak, hogy Vona Gábor járt-e a Kertész utcai Lokál szórakozóhelyen, a Kapu szerkesztőségében vagy Terry Black lakásán, és tud-e arról, hogy bárki megpróbált pénzt felajánlani az előadóművésznek. A Tények mind a négy kérdésre nemleges vagy tagadó választ kapott.

Kapcsolódó Cikkek