EUR: 334,37 Ft
CHF: 311,33 Ft
2020. január 20., hétfő
Fábián, Sebestyén

Belföld

Terry Blacknek tanúja van Vona ellen

Tanúja van Terry Blacknek arra, hogy Vona Gábor járt az ő lakásán és a klubjában is – számolt be a TV2 Tények.

Vona Gábor hazugsággal vádolta meg Terry Blacket, aki előbb azt mondta a Tényeknek, hogy Vona Gábornak volt kapcsolata melegekkel, majd azt, hogy ötmillió forintot ajánlott neki egy Jobbik közeli üzletember, hogy vonja vissza az állításait. A Tények tegnapi adására reagálva a Jobbik sajtóosztálya közleményben tagadta, hogy Vona járt a Lokál nevű szórakozóhelyen illetve Terry Black lakásán.


Terry Black ma a TV2 műsorában azt mondta: bizonyítékai és tanúi vannak. Tanúja – a transzszexuális előadó Amanda Elstak  pedig azt mondta, hogy találkozott Vona Gáborral a Kertész utcai klubban, majd Terry Black lakásán is. Azt is hozzátette, hogy hetente-kéthetente találkoztak.

A Tények megkérdezte Vona Gábort, aki továbbra is tagadja Terry Black állításait és azt mondta, nem ismeri Amanda Elstakot, nem is tudja, kicsoda, a bíróságon pedig feljelentést tett.

Terry Black azt nyilatkozta, hogy ha idézést kap, elmegy a bíróságra és bebizonyítja az állításait, miszerint Vona Gábor, aki Jobbik elnökeként rengeteg homofób nyilatkozatot tett, a kétezres évek elején melegtalálkozókra is járt.

Kapcsolódó Cikkek