EUR: 325,71 Ft
CHF: 279,68 Ft
2018. július 22., vasárnap
Magdolna

Egyéb XII.kerület XXII.kerület

Tetszett az új tér a szülők-nagyszülőknek is

A tavaszi szünetben a szeszélyes időjárás ellenére sokan felmentek a Normafához. Budafokról a gyógyszerász Judit vitt el túrázni egy baráti társaságot.

Az anyukáknak és nagymamáknak annyira tetszett az új játszótér, hogy a nagy hintát muszáj volt kipróbálniuk. A kis csapat nagyon megvolt elégedve a szép és kényelmes fa pihenőpadokkal, a rendezett környezettel, és külön elismeréssel nyugtázta a tiszta, ingyenesen használható nyilvános WC-ket az erdőben.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megtanultunk újraéleszteni

  Megtanultunk újraéleszteni

  Kollégánk, Fehér György nem csupán remek sportújságíró, de évekig mentősként is dolgozott. Újraélesztő tanfolyamán megtanultuk, mit kell tenni, ha netán olyan helyzetbe kerülnénk, hogy újra kellene éleszteni valakit, és megismertünk a félautomata újraélesztő készülék használatát is.

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.