2018. december 19., szerda
Viola

Extra

Titokban házasodott Deb­rec­zeni Zita

A legnagyobb titokban, egy olaszországi síparadicsomban kelt egybe a csinos fotós, Debreczeni Zita és az olasz–magyar sztárszakács, Gianni. A szerelmesek több mint száz vendéggel ünnepelték a nagy eseményt.

Kilenc évvel ezelőtt, egy síelés alkalmával találkozott először Debreczeni Zita és Gianni Annoni, de szerelmük csak két és fél éve bontakozott ki. Sokan úgy vélték, csak futó románc lesz a sztárpár kapcsolata, az idő azonban őket igazolta, és tavaly novemberben Gianni megkérte Zita kezét. Azóta mentek a találgatások, vajon mikor és hol kelnek egybe a szerelmesek – az esküvő pedig nem is váratott sokáig magára. Idáig ügyesen titkolták, hogy a legnagyobb titokban, március 31-én kimondták egymásnak a boldogító igent – tudta meg a Hello! magazin. A pár mindenképpen téli esküvőt szeretett volna, hiszen mindketten imádják a havat, így egyértelmű volt, hogy azt az olaszországi síparadicsomot választják helyszínül, ahol először megpillantották egymást. A Val Gardena síközpontban megrendezett olasz–magyar esküvőn százharminc vendég előtt keltek egybe, a lagziban olasz és magyar ételeket is felszolgáltak.


Álomszép menyasszony volt Zita, aki három ruhát is viselt a nagy napon. A templomban egy hosszú, váll nélküli, csipkeboleróval kombinált kreációban vonult az oltár elé, a lagziban egy térdig érő, kalocsai hímzéssel díszített, hófehér darabban volt, végül egy tűzpiros menyecskeruhába bújt. Zitáék interjút is adtak a magazinnak, őszintén vallottak arról, hogy bizony nekik sem volt könnyű és mindennap dolgoztak a kapcsolatukért.

– Meg kellett küzdenünk egymásért, vagy inkább össze kellett csiszolódnunk. Megtanultunk együtt élni – mondták a lapnak a friss házasok, akik azt is elárulták, hogy az igazi nászút még várat magára, de a velencei előnászút már megvolt.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek