EUR: 317,58 Ft
CHF: 280,03 Ft
2019. február 24., vasárnap
Mátyás

Sport

Tusup megint ordenáré volt

Megdöbbentő események történtek a Debrecenben zajló országos úszóbajnokságon. A bemelegítőmedencénél ordítozott egymással Hosszú Katinka férje és edzője, Shane Tusup és a kanadai edző, Darren Ward, aki szintén az Iron Aquaticsban tevékenykedik.

Tusup lökdösni kezdte kollégáját, miközben azt ordította: „Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!” Lapinformációk szerint a feleket az Eb-győztes Verrasztó Dávid választotta szét. A perpatvart az válthatta ki, hogy a klub egyik egyik csapata nem indult el az egyik számban, és ezért Tusup edzőtársát tette felelőssé. Hosszú Katinkáék klubja közleményben arról tájékoztatott, hogy a történteket belső ügynek tekintik.

Kapcsolódó Cikkek

  • Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    Schmidt Gábor: A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll

    A magyar kajak-kenu stabil lábakon áll, köszönhetően az edzők és a klubok munkájának, valamint a kormány kiemelt támogatásának és az eredményességért járó extra juttatásnak – erről is beszélt szezonindító interjújában Schmidt Gábor, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke, aki felejthetetlen élményt ígér az év fő eseményére, az augusztusi, szegedi olimpiai kvalifikációs világbajnokságra ellátogatóknak.

  • A nap képe: Hajsza a győzelemért

    A nap képe: Hajsza a győzelemért

    Brutális baleset vetett árnyékot a NASCAR Daytona 500-as legutóbbi versenyére, amikor nagyjából a mezőny fele, egészen pontosan 21 autó ütközött össze.