EUR: 323,51 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Új kommunikációs igazgató az MTÜ csapatában

Április 28-tól új kommunikációs igazgató kezdi meg munkáját A Magyar Turisztikai Ügynökségnél Kassitzky Attila személyében.

Kassitzky korábban több, integrált kommunikációval foglalkozó nemzetközi reklámügynökségnél dolgozott különböző vezetői pozíciókban, többek között a McCann Ericksonnál, a Grey Worldwide Budapestnél, az Euro RSCG-nél, majd az Artinventnél. 2013-tól a nemzetközi JWT Budapestnél helyettes ügyvezetőként az ügynökség digitális megújulásáért és versenyképesebbé tételéért volt felelős.

Az MTÜ-nél kiemelt feladatai lesznek a többi között az innovatív marketingkommunikációs stratégia kidolgozása és végrehajtása, a márkaépítés, illetve a digitális és közösségi csatornák hatékony menedzsmentje.

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Épp a Legyetek jók, ha tudtok próbáján értük utol Nagy Viktort, az Újszínházban színpadra állított Bizánc rendezőjét. A darab kapcsán beszélgettünk lelkiismeretről, bátorságról és lúzerségről és arról, hogy miért aktuális ma is Konstantin császár története, és az miért mutat túl napjaink muszlim-kérdésén.

 • Sportos Télapók

  Sportos Télapók

  Télapónak öltözött futók lepték el hétvégén Budapestet, ahol a tizenötödik alkalommal rendezték meg a jótékonysági Mikulás Kocogás versenyt.

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.