2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport Békéscsaba

Új vezetőedző a lilák élén

A Békéscsaba 1912 Előre első csapatának kispadjára új vezetőedző került: Boér Gábor, aki maga is ennél a klubnál nevelkedett, majd játszott a fővárosban és külföldön is, végül mégis hazatért.

Dolgozott az utánpótláskorú játékosokkal, pályaedzőként segítette Zoran Spisljak munkáját, most pedig ő vezetheti a jelenleg az NB II-ben játszó felnőttgárdát. Bár sokan úgy vélik, hogy fiatal még ekkora felelősséghez, igyekszik erre rácáfolni. Mivel korban közelebb áll a játékosokhoz, jobban megérti őket, mint sokat tapasztalt kollégái, könnyebben megtalálhatják a közös hangot. Erre pedig nagy szükség van a csabai fiúknál, ha vissza akarnak kerülni az első osztályba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ő akarta átverni a Fradit!

    Ő akarta átverni a Fradit!

    Nyilvánosságra hozta a PestiSrácok.hu, annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

  • Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.