2017. november 21., kedd
Olivér

Sport Békéscsaba

Új vezetőedző a lilák élén

A Békéscsaba 1912 Előre első csapatának kispadjára új vezetőedző került: Boér Gábor, aki maga is ennél a klubnál nevelkedett, majd játszott a fővárosban és külföldön is, végül mégis hazatért.

Dolgozott az utánpótláskorú játékosokkal, pályaedzőként segítette Zoran Spisljak munkáját, most pedig ő vezetheti a jelenleg az NB II-ben játszó felnőttgárdát. Bár sokan úgy vélik, hogy fiatal még ekkora felelősséghez, igyekszik erre rácáfolni. Mivel korban közelebb áll a játékosokhoz, jobban megérti őket, mint sokat tapasztalt kollégái, könnyebben megtalálhatják a közös hangot. Erre pedig nagy szükség van a csabai fiúknál, ha vissza akarnak kerülni az első osztályba.

Kapcsolódó Cikkek

  • Bajban van az AC Milan

    Bajban van az AC Milan

    A spanyol Marca című lap szellőztette meg a hírt, hogy ha az olasz élvonalban szereplő AC Milan labdarúgócsapata nem tudja meggyőzni az UEFA képviselőit arról, hogy a klub pénzügyileg stabil, akkor akár ki is zárhatják a nemzetközi kupasorozatokból.

  • Dybala távozhat a szezon végén

    Dybala távozhat a szezon végén

    Paulo Dybala a France Football című francia lapnak beszélt a jövőjéről, és úgy tűnik az argentin csodagyerek nem zárja ki, hogy ez lesz az utolsó Torinóban töltött szezonja.