EUR: 323,65 Ft
CHF: 287,17 Ft
2018. december 14., péntek
Szilárda

Egyéb Salgótarján

Újra kinyithatnak az egykori CBA-üzletek

Bár az elmúlt hónapban felszámolás indult a Nógrád megyei CBA-kat is üzemeltető Palóc Nagykereskedelmi Kft. ellen, most olyan információ látott napvilágot, miszerint hat-nyolc egykori üzlet új üzemeltetővel kinyithat.

Sokan várják az egykori boltok újranyitását, ugyanis több terület ellátatlanná vált Salgótarjánban a Palóc csődje óta. A csődeljárás során a cégnek nem sikerült megegyeznie a hitelezőkkel, ezért felszámolás indult a társaság ellen. A dolgozók elmaradt járandóságait, jogos követeléseit a felszámoló fogja rendezni. A jelenleg száz körüli alkalmazottat foglalkoztató Palóc Nagykereskedelmi Kft. huszonnégy saját üzletéből hat-nyolcra bejelentkezett a Coop hazai üzletlánc – írta meg április elején a Magyar Nemzet piaci információira hivatkozva. Hozzátették: egyelőre nem lehet tudni, mi lesz a többi üzlettel, a vagyonértékesítés viszont a hitelezők kifizetését szolgálhatja.


Fotó: Lehoczki-Gallai Gréta

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.