EUR: 324,27 Ft
CHF: 278,88 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Egyéb Eger

Újra SuliMoped!

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának támogatásával a 2016/2017-es tanévben Heves megyében is ismét elindult a SuliMoped program.

A felvételt nyert diákok az elmúlt hónapokban sikeresen teljesítették az elméleti KRESZ-vizsgát, majd az elsősegélynyújtás-tanfolyammal párhuzamosan – a jó idő beköszöntével – megkezdték a rutinvizsgára való felkészülést is.

Az közelmúltban Egerben tartott első vizsganapon 26 diák már sikeres rutinvizsgát is tett.

Az egri rutinpályán sikerrel szerepeltek a fiatalok

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A lángos mellé bajnoki címet is kaptak

  A vártnál sokkal több nevezővel, remek hangulatban zajlott le szombaton a Balaton-átevezés, amelyet első alkalommal rendezett meg a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) és Fonyód közösen.

 • Példátlan magyar siker!

  Példátlan magyar siker!

  Óriási fieszta volt Debrecenben, hiszen a junior női válogatott világbajnok lett, nyolcadik meccsén is megőrizte veretlenségét az U20-as csapat, így a Norvégia elleni győzelem vébéelsőséget jelentett.

 • Kiállítások Izraelről

  Kiállítások Izraelről

  Július 10-én a Művészetek Házában két kiállítást nyitottak meg, amely a Babits Mihály Kulturális Központ és a Szekszárdi Magyar-Izraeli Baráti Társaság szervezésében Izrael állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából rendeznek.

 • Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Lezárják a 21-es nógrádi szakaszát

  Az Ózd-Budapest irányába közlekedőket érintő hír: Tar és Mátraverebély között teljes útzáras terelést vezetnek be július 21-22 között a vadátjáró beemelési munkái miatt.