2018. február 23., péntek
Alfréd

Egyéb Eger

Újra SuliMoped!

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottságának támogatásával a 2016/2017-es tanévben Heves megyében is ismét elindult a SuliMoped program.

A felvételt nyert diákok az elmúlt hónapokban sikeresen teljesítették az elméleti KRESZ-vizsgát, majd az elsősegélynyújtás-tanfolyammal párhuzamosan – a jó idő beköszöntével – megkezdték a rutinvizsgára való felkészülést is.

Az közelmúltban Egerben tartott első vizsganapon 26 diák már sikeres rutinvizsgát is tett.

Az egri rutinpályán sikerrel szerepeltek a fiatalok

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Sminkbemutató szép lányokkal

  Sminkbemutató szép lányokkal

  Ahogy arra számítani is lehetett, a jelentős szakmai és közönségvisszhangot keltett, nemrég lezajlott, érdi rendezésű Pest Megye Szépe verseny döntőjében szereplő hölgyek sorra kapják a felkéréseket a szépségipar különféle területeiről.

 • A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette az első barlangrajzokat

  A neandervölgyi ember készíthette a világ első barlangrajzait – állapította meg egy nemzetközi kutatócsoport, amely elsőként talált meggyőző bizonyítékot arra, hogy a neandervölgyieknek a Homo sapienshez hasonló művészi érzékük lehetett.

 • Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Szijjártó: A tengeri határokat is meg kell védeni

  Az Európai Unió tengeri határát ugyanúgy meg kell védeni, mint ahogy Magyarország is képes volt arra, hogy megvédje az EU külső, szárazföldi határát – mondta el telefonon az MTI-nek pénteken Máltáról Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.