EUR: 322,72 Ft
CHF: 286,69 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Sopron

Vár a Múzeumvasút

Elkezdődött a szezon a Nagycenki Széchenyi Múzeumvasúton. A bővülő szolgáltatásokkal idén az oktatási intézményekre is gondolt a vasúttársaság, ugyanis a nyári vakációt megelőzően számos előre meghirdetett csütörtöki és pénteki napon szintén közlekednek a Múzeumvasút szerelvényei.

A javuló nagyvasúti megközelíthetőség miatt kényelmes, félnapos osztálykirándulásokat is szervezhetnek a régió óvodás-iskolás csoportjai részére. A szezon első hétvégéjén szép számmal látogattak el Sopronból a helyszínre. Előre egyeztetett időpontban az András nevű gőzmozdonyt akár vezetni is lehet.

Fotó: GYSEV

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.