EUR: 323,34 Ft
CHF: 287,51 Ft
2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Velük indul az Exek az édenben

Csókcsaták, taktika és forró jelenetek – ma indul a VIASAT3-on a csatorna új realityje, a Balin forgatott Exek az édenben. A műsorvezető Bódi Sylvi lesz, aki beszédtanárral is készült a műsorvezetésre.

Első körben három fiú és három lány érkezik az indonéziai szigetre, de arról egyikük sem tud, hogy hamarosan az exeik is csatlakoznak hozzájuk. Ám érdemes lesz kitartaniuk, mert a főnyeremény 10 millió forint. És persze már az első részben erotikus kalandokba keverednek a szereplők, akiket most egy-egy „aranyköpésükkel” mutatunk be.


Andika:
„Szókimondó, türelmetlen, erőszakos vagyok. Túlzottan egoista vagyok ahhoz, hogy mellettem bárki is legyen. Minden reggel felkelek, belenézek a tükörbe, és azt mondom, hogy de jól nézek ki! Nagyon félek az öregségtől, nem szeretnék idős lenni. Az idősebb faszik semmilyen formában nem vonzanak.”

Andika Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Dia:
„Papírom van arról, hogy szexmániás vagyok. A szexben nagyon könnyen kiderül, hogy a férfi amúgy milyen. Ha nem irányít, és azt mondja, hogy csináljam meg a dolgokat, amiket szeretnék, attól falra mászok, de tényleg. Ha van valakin ing, akkor véged, nézhet ki retkül is, neked akkor is véged.”


Dia Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Franciska
„Legnagyobb hibám egy kapcsolatban a féltékenység, a párom ne írjon senkinek, csak velem foglalkozzon. A szex fontos nekem is, és szeretem, ha egy férfival vagyok, nem pedig egy kisfiúval, akit én irányítok.”

Franciska Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Bence
„Mindig mosolygok, ez tetszik a csajoknak. Fontos egy nőben, hogy lehessen vele akárhol szexelni. Amúgy kőkemény vagyok, mint egy szikla.”

Bence Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Norbi
„Nem vagyok a hűség mintapéldaképe. Az egyéjszakás kalandok híve vagyok. Számomra egy nőben a keze, az arca és a feneke a legfontosabb. A kemény külső ellenére céltudatos vagyok. Elég könnyen manipulálom az embereket.”

Norbi Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Tamás
„Azért vagyok szingli, mert még nem találtam meg az igazit. Az olyan nő jön be, aki dekoratív, legyen szép a feneke, és legyen nagy dumás. Azért a fiatalabb korosztályt részesítem előnyben, mert zsengék, finomak, feszes a bőrük és nagyon mozgékonyak. Hálás típusok.”

Tamás Fotók: VIASAT3/Udvardi Attila

Kapcsolódó Cikkek