EUR: 323,00 Ft
CHF: 286,29 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Veszprém

Vigyázzunk a bolygónkra!

Kétnapos programmal készült a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. a Föld napja alkalmából. A rendezvény, amelyet április 21-én és 22-én rendeztek meg, a Fenntarthatóság mindenKOR! nevet kapta.

Sajtótájékoztatóval kezdődött a Fenntarthatóság mindenKOR! című rendezvény, amelyet a Föld napja alkalmából szerveztek. Péntek délelőtt egy elektromos busz érkezése és jövőbeni városi felhasználása kapcsán tartott sajtótájékoztatót Dékány Donát, az Evopro Bus Kft. ügyvezetője és dr. Temesvári Balázs, a VKSZ Zrt. vezérigazgatója.


Temesvári Balázs és Dékány Donát (fotó: Domján Attila)

Temesvári Balázs kiemelte, hogy a busz forgalomba helyezése előrelépés a veszprémi közlekedés számára, és bízik benne, hogy a közösségi közlekedésben egyre nagyobb feladatot kapó elektromos járművek használatának tapasztalatai a személygépkocsi-vásárlás során is a környezetbarát megoldások felé terelik majd a lakosságot.

A rendezvény a Kolostorok és kertek rendezvénytéren folytatódott, ahol Brányi Mária veszprémi alpolgármester köszöntötte a megjelenteket. Elmondta: fontosnak tartja, hogy a jövő generációja kezdetektől a korszerű gondolkodás mentén élje életét és valósítsa meg elképzeléseit.

A gyerekek játékosan tanulhatták a szelektív hulladékgyűjtés fontosságát (fotó: Domján Attila)

A VKSZ Zrt. törekedett arra, hogy a rendezvényen missziójuk demonstrálása is megjelenjen. A programok a környezetvédelem témája és az új megoldások mentén fejlődtek ki. A szervezők a partner cégekkel együtt igyekeznek a rendezvényre kilátogatóknak bemutatni, hogy mit is jelent a fenntarthatóság, és miért fontos ez az életünkben.

Kapcsolódó Cikkek