EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb XIX.kerület

Vigyen haza olvasnivalót ingyen

Ingyenes könyvklubbal várja a Kispesti Társaskör az olvasni szerető kispestieket, ahonnan mindenki hazavihet havonta öt darabot. Ezt korlátozás nélkül is megteheti, ha cserébe hoz helyette másikat.

Juhász Magda meseíró azt vallja, hogy az olvasás fejleszti a fantáziát. A wekerlei költőnő szeretettel ajánlja a Kispesti Társaskör (Ady Endre út 91.) könyvklubját minden kispesti számára. Mint mondja, gyerekkora óta szeret olvasni, és mindig a korosztályának megfelelő könyvek közül válogatott.


Juhász Magda rengeteg mesével ajándékozta már meg a gyerekeket
( Fotó:  Sáfár Tibor)

– Kezdetben a mesét, aztán a romantikát, majd a történelmi és kalandregényeket faltam. Csak néhány példa, ami miatt hasznos az olvasás: fejleszti a memóriát és a fantáziát, anyanyelvet és magyarságot tanít, eligazít az életben. De azt is mondják, hogy a könyv szórakoztatva tanít vagy tanítva szórakoztat. Én éppen a szórakozást találtam meg az olvasásban, miközben észre se vettem, hogy tanít is – mondta a wekerlei meseíró a kispest.infónak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.