EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Dunaújváros

Villámlott a csarnokban

Bár az elején kissé megilletődötten kezdett a csapat, végül magabiztos, 23 pontos győzelmet aratott a DUE Villámok korosztályos csapata az U16-as bajnokság legutóbbi fordulójában. Nagy Roland tanítványai a Marcali együttesét győzték le 84-61-re a Campus Arénában. A két együttes legutóbbi, Marcaliban játszott meccsén a dudaszó pillanatában dobott kosárral nyertek a hazaiak, így a visszavágás reményében várta harmadik dunaújvárosi mérkőzését a DUE Villámok kosárlabdacsapata. A győzni akarás eleinte rá is nyomta bélyegét a DUE játékosaira: az első negyedben a Marcali szerzett kétpontos vezetést (15-17). A második negyedben azonban már kezdett magára találni Nagy Roland dunaújvárosi csapata, ám a második negyed végéig fej fej mellett haladtak a csapatok.

Magabiztos győzelemmel vágtak vissza a Villámok

A fordulópontot a harmadik játékrész jelentette: ekkor egy 16-0-s rohammal törte meg ellenfelét a DUE, amely már nem is engedte ki a vezetést a kezéből, és végül több mint húsz ponttal, 84-61-re legyőzte ellenfelét az U16-os országos bajnokság újabb fordulójában. A DUE Villámok együttese következő hazai meccsét május 3-án este háromnegyed hattól a még veretlen Bonyhád ellen játssza.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.