EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,23 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Miskolc

Vissza a kezdetekhez

A Bikini együttes 1982-ben alakult, turnéval ünneplik 35 éves fennállásukat. Legelső koncertjüket Miskolcon, a Csanyik-völgyben adták, amire a mai napig jó szívvel emlékeznek vissza.

Turnéjuk keretében néhány nagyobb fesztiválra idén is hivatalosak, de elmondásuk szerint számukra sokkal szimpatikusabbak a nagy, ingyenes városi rendezvények – amilyen a május 11-i Miskolc Város Napja.

Vámosbalog, 2016. június 25.
D. Nagy Lajos énekes a Bikini együttes koncertjén a VI. Balogvölgyi Rockfesztiválon a felvidéki Vámosbalogon 2016. június 24-én.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.