EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Sport

Vizes vb 2017: Nem indul a férfi 100 gyors kétszeres világbajnoka

Kihagyja az idei budapesti vizes világbajnokságot az ausztrál James Magnussen, a férfi 100 méteres gyorsúszás kétszeres vb-aranyérmese.

A 25 éves sportoló azzal indokolta szerdán döntését, hogy a vb helyett a jövő évi Nemzetközösségi Játékokra koncentrál, melyet hazájában rendeznek meg.


“Az olimpiát követő világbajnokságon vannak, akik elindulnak, vannak, akik nem. Utóbbiak közé tartozom én is” – közölte Magnussen, hozzátéve, hogy szerinte a Nemzetközösségi Játékokon olyan erős mezőny lesz, hogy jobb mérce lesz számára a világbajnokságnál.

Az ausztrál úszó 2011-ben és a 2013-ban nyerte meg a klasszikus számot világbajnokságon, a 2015-ös kazanyi vb-t ugyanakkor sérülés miatt ki kellett hagynia, s formáját azóta sem sikerült igazán visszanyernie. A londoni olimpián kedvenc távján ezüstérmes Magnussen tavaly nem tudta kiharcolni az egyéni ötkarikás szereplés jogát, a 4×100-as ausztrál gyorsváltóval ugyanakkor bronzérmes volt Rióban.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ő akarta átverni a Fradit!

    Ő akarta átverni a Fradit!

    Nyilvánosságra hozta a PestiSrácok.hu, annak a játékosügynöknek a nevét, aki piszkos módszerekkel akarta megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát.

  • Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Kiderült! Ő az a sportmenedzser, aki le akarta lehúzni a Fradit

    Farkas Mátyás sportmenedzser akarta anyagilag jelentősen megrövidíteni a Ferencvárosi Torna Club női kézilabda-szakosztályát, a saját anyagi érdekeit szem előtt tartó szakember a válogatott sztárjátékosát és egy másik klubot akart felhasználni a piszkos ügylethez – tudta meg a PestiSrácok.