2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Weisz Fanni titka: Hónapokig külön voltunk Petivel

Megdöbbentő titkáról rántotta le a leplet Weisz Fanni: a gyönyörű modell hónapokig külön élt szerelmétől, Hajmásy Pétertől. A szépség és a sportoló szerelmét Fanni családja nem nézte jó szemmel, de az idő végül őket igazolta: azóta közös otthonba költöztek, és hamarosan egy kisbabát is szeretnének.

A szerelmesek négy éve alkotnak egy párt, azonban hónapokkal ezelőtt zátonyra futott a kapcsolatuk, amelyet nemcsak a modell családjának rosszallása és a bulvár fokozott figyelme, de a távolság is megnehezített. Fanni számos felkérésének igyekezett eleget tenni országszerte, amíg Peti Debrecenben kosarazott. Sokáig csak hetente tudtak találkozni, ám később már csak havonta látták egymást, ezért fájdalmas döntést kellett meghozniuk.


– Nagyon szomorú voltam, emlékszem, sokat sírtam, mielőtt kimondtuk volna, hogy ennek vége van köztünk. Azért igyekeztünk a szakítás után tartani a kapcsolatot: sokat írtunk egymásnak, de találkozni nem tudtuk. Én akkor is éreztem, hogy nekem Peti az igazi szerelmem, de hatalmas volt köztünk a távolság, ezért akkor úgy láttuk jobbnak, ha külön folytatjuk az életünket – mesélte Fanni a szakítás részleteiről, majd Péter vette át a szót.

– Sokat veszekedtünk azokban a hetekben, mielőtt kimondtuk, hogy ennek legyen vége. A különválás azonban nem működött, mert bár nem jártunk csukott szemmel, semmi olyan nem tudott kialakulni az életünkben, ami eltántoríthatott volna minket attól, amiről most már mindketten tudjuk, hogy eleve elrendeltetett – fűzte hozzá a jóképű sportoló.


A szerelmesek újév másnapján döntötték el, hogy nem kínozzák tovább magukat és egymást, és mindent megtesznek azért, hogy együtt élhessék le az életüket. Azóta beköltöztek közös otthonukba, és a családalapítást tervezik, amiről egy igazán megható részletet is megosztott Fanni a Lokállal.

– Peti sokat segített nekem abban, hogy elfogadjam magam. Miután újra összejöttünk, és a gyerekvállalást kezdtük tervezni, azt mondta nekem: nem érdekli, hogy siket vagy halló lesz-e a babánk, akkor is ő lesz a legszerencsésebb kicsi a világon, mert én vagyok az anyukája. Azóta szerencsére számos orvosi vizsgálat igazolta, hogy az én siketségemből nem következik az, hogy a gyerekünk is halláskárosult lesz.

A szerelmeseket a közös munka is összekötötte, ugyanis Fanni júniusban debütál színésznőként a Játékszínben, a Szavak című színdarabban. A modell életéből készült történet nézőinek igazi meglepetést tartogat Fanni, ugyanis ha rövid időre is, de hallhatják a siket modell hangját.

– Nem szeretek beszélni mások előtt, de tudom, az emberek várják, hogy megismerhessék a hangomat. Eddig csak a nagyon közeli hozzátartozóim hallhatták, mert úgy képzelem, hogy nagyon csúnya lehet. Otthon Petivel egészen más: ott használom a hangomat, sőt néha ordibálni is szoktam vele – viccelődött Fanni, majd hozzátette: – Remélem, hogy ezzel a darabbal sikerül közelebb hozni egymáshoz a halló és a siket embereket.

Weisz Fanni és barátja
Fotó: Mészáros Diána

Weisz Fanni és barátja
Fotó: Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek

  • A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    A műsorvezetők is dalra fakadnak A Dal 2019 döntőjében

    Döntőjéhez érkezett A Dal 2019: szombaton kiderül, melyik lesz Magyarország legjobb dala. A Duna Televízió dalválasztó showjának döntőjében vendégként fellép az AWS és duettet ad elő a két műsorvezető – közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel.

  • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Hugh Jackman Guinness-világrekorder

    Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.