2018. december 10., hétfő
Judit

Sport

Wenger miatt verekedtek össze az Arsenal-drukkerek – Videó!

Ököllel próbált rendezni néhány szurkoló egy vitát a hétvégi Arsenal–Manchester City meccsen. Az elégedetlen drukkerek továbbra is követelik Arsene Wenger menedzser távozását a londoni klub kispadjáról.

Összeverekedtek a szurkolók az Arsenal–Manchester City, 2-2-re végződő rangadón a Premier League 30. fordulójában. Az eset szépséghibája az, hogy nem a rivális drukkereket ütötték a hazai csapat szimpatizánsai, hanem egymást, ráadásul a stadionban, meccs közben. A megvadult szurkolókat hamar kivezették a lelátóról és komolyabb személyi sérülés sem történt.


Az angol The Sun bulvárlap szerint a táboron belüli nézeteltérés a Wenger-pártiak és a Wenger-ellenesek között alakult ki, ami nem meglepő, hiszen az Ágyúsok rajongói a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-kudarc óta egyre hevesebben követelik a francia szakember távozását. A mostani mérkőzés előtt is egy több mint ezerfős csoport rendezett felvonulást az Emirates stadion közelében, Wenger menesztéséért fellépve. A tömeget egy kisteherautó kísérte, amelynek oldalára a „Húsz év Európában és még mindig várunk…” szöveget írták, utalva ezzel arra, hogy a nemzetközi kupaporondon az Arsenal semmit nem nyert az elmúlt két évtizedben.

A 67 éves szakember szerződése a szezon végén lejár, ám egyelőre nem tudni, mi lesz a jövője, de ha a klub vezetősége továbbra is bizalmat szavaz neki, akkor a szurkolók haragjával kell szembenézniük.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek