2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Belföld

150 milliós hitelt vett fel a Jobbik

150 milliós hitelt vett fel a plakátkampányára a Jobbik – ezt az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese közölte egy lakossági fórumon.

Sneider Tamás nem titkolta, hogy Simicska Lajos cégeitől rendelték meg a plakáthelyeket, szerinte ő az egyetlen ember, akinél ezt pártja meg tudta tenni – írja a Híradó.hu.

Ez nem rajtunk múlik, elmondtuk százszor. Miért? Azért mert üzleti titkot képez a szerződés” – ezt válaszolta csütörtökön a Jobbik szóvivője arra az újságírói kérdésre, hogy mikor árulják el, mennyibe került a plakátkampányuk. Mirkóczki Ádám úgy folytatta: az utolsó fillérig el fognak számolni az Állami Számvevőszék felé. A politikus ezután arról beszélt, hogy hány plakátot helyeztek ki.

2017 áprilisában 2468 óriásplakátunk volt. Ez volt ugye az első. Most pedig ha jól emlékszem, egy kicsivel kevesebb – mondta az országgyűlési képviselő.


A párt politikusai többször cáfolták, hogy Simicska Lajostól vettek volna fel hitelt a hirdetések finanszírozására. Legutóbb szerdán, Vona Gábor, a párt elnöke tagadta az anyagi segítségnyújtást.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek