EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

1,7 milliárdért árulják Garbo házát

Hatmillió dollárért (1,7 milliárd forint) eladó Greta Garbo egykori New York-i lakása. Az ingatlan a Campanile Ház ötödik emeleten található és az East Riverre néz.

Nemcsak a hétszobás lakás, de annak havi fenntartási költsége sem olcsó, 9100 dollár, azaz 2,5 millió forint. A svéd származású filmcsillag 1954-től egészen 84 éves koráig, haláláig itt élt. A lakást Garbo legközelebbi rokona, Gray Reisfield családja árulja, ők az egyedüli örökösei a színésznőnek, aki Hollywood legnagyobb sztárja volt a 20-as, 30-as években.

/Fotó: Profimedia, Splash

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.