EUR: 322,78 Ft
CHF: 285,77 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

A csőd szélére került Johnny Depp

A színész teljesen tönkrement, mert meglopták a menedzserei – legalábbis ezt állítja. Persze a másik oldal mindezt tagadja, szerintük Depp költekezte túl magát.

– Nyoma veszett 650 millió dollárnak, és ez pénzügyi tanácsadóim bűne – állítja az 53 éves színész, aki emiatt 25 milliós pert indított a szakemberek ellen, mert úgy véli, szerződés nélkül havi kétmillió dollárt fizetett a TGM nevű tanácsadó cégnek, ám azok figyelmetlenségük és hanyagságuk miatt a csőd szélére juttatták.


A cég szerint azonban Depp tanácsaik ellenére szórta a pénzt, meggondolatlanul vásárolgatott, és a műtárgyaktól a luxusingatlanokig mindent megvett, emiatt alakult ki a pénzügyi deficit. A színész viszont nem enged abból, hogy szerinte minden vásárlása befektetés volt, ami csak növelte a vagyonát. Egy állítás, egy tagadás, így a hatóságok fogják kinyomozni, vajon ki miatt folyt ki a zsebéből a világsztár pénze.

Johnny Depp /Fotó: MTI/EPA/Paul Buck

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.