EUR: 323,15 Ft
CHF: 287,06 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Program

A Halott Pénz nem hagyhatja ki a nyarat „budapestparkos” fellépés nélkül

Nem kétséges, az elmúlt évek egyik legnagyobb „bombáját” a Halott Pénz névre hallgató formáció „rombantotta”, mely mára az egyik legsikeresebb, legkedveltebb új generációs magyar zenekar, amely bárhol lép fel, garantál a telt ház.


Azt viszont kevesen tudják a zenekarról, hogy Halott Pénz lényegében egy egyszemélyes „brand” volt, a frontember, Marsalkó Dávid Pécsen bontogatta szárnyait, már 2004-től. Az már más kérdés, hogy a sikerek elkerülték az énekest.


Azt is kevesen tudják, hogy Dávid nem is zenésznek, hanem teniszezőnek készült, sőt, korosztálya legjobbjai között tartották számon, 18 évesen az országos bajnokság döntőjébe is bejutott. Ám a teniszben nem elég tehetségesnek lenni, nem árt, ha rengeteg pénzt is tudnak a karrierre áldozni.  Ebből kevés volt a családnak, így az egyik karrier félbeszakadt, Dávid pedig lényegében ezért kezdett el rappelni.  Pontosabban azért, hogy kiírja magából a fájdalmat, de igazából sem Pécsett, sem Pesten nem találata meg önmagát.  Angliában viszont lehetett volna fénymásoló fiú, hiszen már megvolt az állása.

Ám a zenész adott még egy esélyt magának és leforgatta első klipjét, az Ángárdot.
Az állás pedig „Londonban maradt”, a zenész karrier pedig elindult


A raper Halott Pénzből 2013-ben a héttagú Halott Pénz zenekar lett, melynek a dalai milliós nézettség felett vannak, és ma már kihagyhatatlan szerepet játszik bármelyik magyar fesztiválon, sőt, a nézők mindenhol egymás sarkát tapossák egy-egy belépőért.

A Viva Comet, Petőfi és Fonogram-díjjal kitüntetett csapat nem természetesen nem hagyhatja ki a nyarat „budapestparkos” fellépés nélkül: a csapat május 20-án, ad konceret a Soroksári út 60-ban található Budapest Parkban. A jó hangulat pedig garantált!

Kapcsolódó Cikkek