EUR: 322,42 Ft
CHF: 285,68 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Tech

Itt a 3D-nyomtatóval készült szemüveg

Idén nyártól Magyarországon is elérhető lesz a Yuniku márkanévre keresztelt integrált rendszer. A nemzetközi szabadalommal védett innováció lehetővé teszi az egyénre szabott szemüvegkeretek gyártását a háromdimenziós arcszkennelés és 3D-nyomtatási technológia együttes alkalmazásával.

A Yuniku egy forradalmi, látáscentrikus megközelítést alkalmaz. A 3D-s tervezés és nyomtatás lehetővé teszi, hogy a vásárló vizuális, kényelmi és esztétikai igényeinek megfelelően tökéletesen személyre szabható szemüveg készülhessen.


A Hoya, a világ vezető japán szemüveglencse-gyártója a Materialise vezető 3D-nyomtató szoftverekkel és szol­gáltatásokkal foglalkozó vállalatával együttműködve alkotta meg a Yunikut. A háromdimenziós arcszkennelés és 3D-nyomtatási megoldás ötvözésével új korszakot nyit e mára rendkívül technológia intenzívvé vált szegmensben.

Az innovatív megoldásnak köszönhetően minden egyes emberi arc geometriájához, formájához tökéletesen igazodó egyedi szemüvegkeret készíthető, amelybe a precíziós pontosságáról és prémium minőségéről ismert Hoya-lencsék tökéletesen beleilleszthetők.

„A Yuniku forradalmasítja a szemüvegkészítés teljes folyamatát. A Hoya üzleti partnerei és azok vásárlói elé tárja a jövőt, ami már Magyarországon is elérhető lesz idén nyártól” – hangsúlyozza Bácskai László, a Hoya Magyarország cégvezetője.

Kapcsolódó Cikkek