EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Eger

A kezdet: Feszt! Eger

Jön a nyár, jönnek a fesztiválok, és hol is lehetne jobb kezdése a hazai megőrülési áradatnak, mint Egerben?!

Ismét több ezer embert várnak június 1–4-ig a Bolyki-völgyben, ami a honi helyszínkínálatot tekintve is igazi kuriózumnak számító hely. A Feszt! Eger „hazája” megtestesíti mindazt, ami nálunk fellelhető: bor, kaja, buli.


Idén sem maradnak tánc és fergeteges koncertek nélkül a fesztiválok szerelmesei, hiszen rögtön a nyitónapon fellép a Punnany Massif, majd pénteken a Margaret Island legjobbjaira lehet andalogni. Igazi kavalkád lesz a pénteki napon, jön még a Vad Fruttik, a Kiscsillag és a Belga is.

Itt lesz még június 2-án a hazai kemény mag a Kerekes Band „személyében”, majd az Alvin és a Mókusok, és a pénteki sort az Intim Torna Illegál zárja.

Kemény napoknak nézünk tehát elébe. Felbolydul Eger. Mi más történhetne, amikor szombaton jön Ganxsta Zolee és a Kartel, valamint itt zúz majd a Halott Pénz is, továbbá a Blahalouisiana, a Paso és a Magashegyi Underground, no meg a Honeybeast?

Szóval a hazai zenei élet apraja-nagyja tiszteletét teszi nálunk. Június 1-jétől tehát Feszt! Eger!

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.