EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Belföld

A kilépett jobbikos a pártról: a Jobbik baloldali szavazókra hajt – Videó!

A tavalyi év óta a Jobbik nem a nemzeti érdeket képviseli, és ezt a Jobbik vezetőin, irányítóin, politikusain kívül mindenki látja, érzi – mondta a PestiSrácok.hu Polbeat című élő műsorában Borbély Zsolt Attila, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének korábbi vezetője, aki Vona vállalhatatlan politikája miatt néhány héttel ezelőtt fordított végleg hátat a pártnak.

„Leszámítva néhány aktív Jobbik politikust, Jobbik tagot és Jobbik szavazót, csak és kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptam” – mondta a PestiSrácok.hu riporterének Borbély Zsolt Attila arra a kérdésre, hogy milyen reakciókat váltott ki az emberekben a pártból való kilépése. „Azt mondják, hogy végre valaki kimondta az igazságot, hüledezve állnak azelőtt a balfordulat előtt, amit a Jobbik művel. {…} Konkrétan a Jobbik politikájában csalódtak, ami elég világos, hogy 2016-tól kezdve nem a nemzeti érdeket képviseli. {…}


A politikus beszélt arról is, hogy aggasztónak tartja, hogy a Jobbik baloldali szavazókra hajt.

„Az első aggasztó jel után, bíztam még abban, hogy esetleg ez megfordítható. De, ami itt lezajlott az elmúlt bő félévben ezek után én nem hiszem, hogy bármi jót várhatunk. A jelen pillanatban úgy tűnik, hogy a Jobbik lassan megszűnik – tette hozzá a politikus.


“Az iszlám most lerohanja a kontinenst. Aki ebben a háborúban, mert hogy ez háború, meggyöngíti a jó oldalon harcolók legfőbb tisztjét, konkrétan Orbán Viktort, az nem csak a nemzetet árulja el, hanem Európát is. Ebben a háborúban nem lehet Soros György és a migránspárti erők oldalára állni” – hangsúlyozta Borbély Zsolt Attila.

A Pesti Srácok interjúját Borbély Zsolt Attilával itt nézheti meg:

Ezek a cikkek is érdekelhetik:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Ellenzéki képviselők élhettek vissza pozíciójukkal

  Ellenzéki képviselők élhettek vissza pozíciójukkal

  Az Alapjogokért Központ igazgatójának hétfői kommentárja szerint az Országgyűlés épületében “botrányt okozó” ellenzéki képviselők az “MTVA-székházban tanúsított vélhetően jogellenes magatartásukkal” visszaélhettek pozíciójukkal.

 • Az Irka gyermeklap megtartó erő a kárpátaljai magyarságnak

  Az Irka gyermeklap megtartó erő a kárpátaljai magyarságnak

  A 25 éve megjelenő Irka című gyermeklapon magyarok nemzedékei nőttek fel Kárpátalján, ezért az fontos megtartó erőt jelent a közösség számára – jelentette ki Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár hétfőn Beregszászon a gyermekkiadvány negyedszázados évfordulós ünnepségén.

 • Spanyolország fontos szövetségese Magyarországnak

  Spanyolország fontos szövetségese Magyarországnak

  Spanyolország fontos partnere Magyarországnak, hiszen mindkét állam tagja ugyanannak a politikai, illetve védelmi szövetségnek: az Európai Uniónak (EU), valamint az Észak-atlanti Szerződés Szervezetének (NATO) – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón, miután hivatalában fogadta Josep Borrellt, Spanyolország külügy-, európai uniós és együttműködési miniszterét.