2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Tatabánya

A legkisebbeké volt a színpad

Huszonkettedik alkalommal rendezték meg a Gyermekgálát a Napsugár Alapítvány támogatásával, aminek keretében nyolcvan bölcsődés apróság mutatta meg a szüleinek, nagyszüleinek, testvéreinek, hogy mit tanult ősz óta. Már a gála előtt fél órával nagy volt a nyüzsgés a helyszínen, a szülők alig várták, hogy láthassák csemetéiket. Farkas Tünde, a Tatabányai Egyesített Bölcsődék intézményvezetője kiemelte:

– A gálát minden tavasszal megrendezzük anyák napja környékén. Itt a gyerekek megmutatják, hogy mi az, amit a nevelési évben tanultak a kisgyermekek. Táncokkal, zenékkel, mondókákkal készülnek, de nemcsak ők, hanem a nevelők is sok energiát fektetnek a felkészülésbe.


A gála iránt mindig nagy az érdeklődés, ennek is köszönhető, hogy a támogatói jegyekből befolyt összegből mindig tudnak néhány játékot vásárolni a gyerekeknek.

– A támogatói jegyekből befolyt összegből és az 1%-ból befolyt összegből együtt bútorokat vettük a bölcsődei csoportokba és persze játékokat – mondta el Kirschnerné Gere Katalin, a Napsugár Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A bútorok, játékok ezentúl a Módszertani Bölcsődében emlékeztetik a gyerekeket, a szülőket és az ott dolgozókat az idei gálára, de persze enélkül is szép emlék marad a gyerekek édes műsora.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.