EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

A nap képe: Az igazi szuperhős

Aki gyerekként látta a Michael Keaton és Jack Nicholson főszereplésével 1989-ben készült legendás Batman-filmet, az szinte biztos, hogy a denevérember ruháján túl szerette volna magáénak tudni a szuperhős járgányát is.

Nos, Zac Mihajlovic számára az álom valósággá vált, ugyanis épített magának egy Batmobilt, amelyet árverésre bocsát, hogy a befolyt összeget egy beteg gyermekek gyógyításával foglalkozó szervezet számára ajánlhassa fel.

Batmobile /Fotó: Profimedia

Batmobile /Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.