EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

A nap képe: Szabadnapos Alien

Egy brit fotós évekkel ezelőtt a fejébe vette, hogy olyan filmes ősellenségekről készít meghitt, szeretetteljes képsorozatot, amelynek megtekintése után teljesen abszurdnak tűnik, hogy ezek a harcosok bármikor ártottak volna egymásnak.

A sci-fi rajongó fényképész egyik leghíresebb ilyen sorozata az Alien és Predator idilli hintázgatása. A páros ily módon való ábrázolása egyébként nem véletlen, hiszen a legújabb Alien-film, a Covenant május 18-án érkezik a mozikba.

Alien és Predator /Fotó: Profimedia, Wenn

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.