EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Belföld

A Soros-hálózat tüntetett Felcsúton

A Fidesz közleményt adott ki, melyben kijelenti, a mai Felcsúton történt tüntetés a Soros-hálózat újabb akciója. A Soros-hálózat mindenhol s minden eszközt bevet, hogy nyomást gyakoroljon a magyar kormány bevándorlás-politikájára – áll a közleményben. Ahogy Brüsszelben, Budapesten, ma Felcsúton akcióznak. A kormánypárt szerint a tüntetés szervezői mind a Soros-hálózathoz köthetőek, az a Soros György támogatja őket, aki évente egymillió migránst akar betelepíteni Európába.

A Soros-hálózat embereit transzparens fogadta – fotó: Origo, Csudai Sándor

A térség miniszterelnöki biztosa az Origonak elmondta, egy gond van: lassan több a külföldi újságíró ezeken az eseményeken, mint a magyar tüntető. A jelenség előtt értetlenül áll Tessely Zoltán, Etyek, valamint a Szent László- és Váli-völgy területfejlesztéséért felelős miniszterelnöki biztos. Tessely szerint megdöbbentő volt látni azt a néhány tucat Budapestről lebuszoztatott embert, akik teljes felfordulást idéztek elő Felcsúton.


Vidéken ez nem a mi stílusunk, ez a brutalitás távol áll tőlünk.”

Tessely elmondta, hogy elképesztő azt látni, hogy egyesek demokráciát kiáltva milyen magatartást engednek meg maguknak. A biztos beszámolója szerint egy nő a helyszínen arra vetemedett, hogy az intézkedő rendőrségi kocsi alá ugrott, ezzel provokálva, hergelve a tömeget, amely nem engedte az egyik utcára kifordulni a járművet.


Helyszíni beszámolók szerint a néhány tucat nagyhangú, jellemzően idős tüntető, és a tüntetést szervezők előadása teljesen nyilvánvalóan megrendezett, semmi más célja nincs, minthogy a külföldi sajtóba bekerüljenek és feltűnést keltsenek. Érdekesség, hogy az abszurd hangulatú, szántóföldek mellett is vonulók közt szinte több az újságíró és a tévétársaság, mint a tüntető.Ráadásul ezek jelentős része nem magyarul kommunikál.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.