2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb Székesfehérvár

A szakadó eső sem vette el a bolondballagók kedvét

Május első hétvégéjén került sor az idei bolondballagásra. A vidám végzős diákok az Alba Plazától indulva a Fő utcán a Zichy Színpadig vonultak, a  jelmezes bemutatókat azonban félbeszakította a  hirtelen megindult eső. A szomszédos  Vörösmarty Színházba menekülő diákok végül a teátrum aulájában  mutatták be produkciókat.

Cser-Palkovics András polgármester és a zsűri végül úgy döntött, hogy idén nem hirdetnek győztest, minden fellépő osztály 25-25 ezer forintot kapott bankettjének megrendezéséhez.

Az önkormányzat hosszú ideje egész hetes programmal teszi emlékezetessé a végzősök utolsó hetét Fotó: K. Mátyás Bertalan

Idén 18 székesfehérvári iskola 59 osztályának mintegy 1500 diákja ballagott. Az önkormányzat hosszú ideje egész hetes programmal teszi emlékezetessé a végzősök utolsó hetét. A versenyen részt vevő osztályokat idén négytagú zsűri – Cser-Palkovics András, Vakler Anna művészeti vezető, Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója és Váradi Imre, a Székesfehérvári Programszervező Kft. munkatársa – értékelte.

A zsűri végül úgy döntött, hogy idén nem hirdetnek győztest, minden fellépő osztály 25-25 ezer forintot kapott bankettjének megrendezéséhez Fotó: K. Mátyás Bertalan


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.