EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Szellemirtók szörnyéről nevezték el az őslényt – Videó!

Egy montanai ásatáson a kutatók szenzációs régészeti leletre bukkantak, amelyet az 1984-ben készült Szellemirtók egyik karakteréről neveztek el.

A 75 millió éves dinoszauruszfaj fosszíliája szinte megtévesztésig hasonlít az amerikai sci-fi vígjáték egyik szörnyszülöttjére, Zuulra, aki a filmben megszállja Dana testét, s onnantól fogva a Kapu Őrzőjének hívja magát. Dan Aykroyd, a film egyik forgatókönyvírója nagyon büszke, hogy karakteréről nevezték el az eddig ismeretlen őslényt. A tudósok szerint a hatalmas dinoszaurusz tömege akár a 2500 kilogrammot is elérhette.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.