EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb XIX.kerület

A turnémenedzser miatt forgattak Kispesten

Hála Veled című új dalát a kerületben forgatta a Kowalsky meg a Vega, mert kellett egy szép templom, egy gyönyörű tér, valamint egy közeli buszgarázs. A tizenöt éves zenekar idén dupla albumot ad ki, a jövő évet pedig az Arénában kezdi.

A 2003-as Pimasz grimasz című első albumuk óta sok változáson ment keresztül a zenekar. A jelenlegi felállás (Kowalsky – ének, Jimmy – basszusgitár, More – akusztikus gitár, Dani – gitár, Sóder – dobok) azonban erősebb, mint valaha. Legutóbbi, nyolcadik lemezük, a Varázsszavak négyszeres platina minősítést ért el néhány hónap alatt.


Idén csak júniusban koncerteznek a fővárosban

A zenekar 2017-ben sem pihen meg, közelgő 15 éves jubileuma alkalmából dupla albumot ad ki, mely októberre várható. Addig sem tétlenkednek, április elején a csapat klipet forgatott a dupla album egyik dalára, a Hála Veledre. Ennek helyszínéül pedig Kispestet választották, mert szükség volt egy szép templomra, egy gyönyörű térre, valamint egy közeli buszgarázsra is. Talán az sem elhanyagolható tényező, hogy a zenekar turnémenedzsere itt lakik.

(A rajongók részvételével készített klip ITT látható.)


Kellett egy templom

A fővárosiaknak pedig érdemes bevésniük a naptárukba június 17-ét, mivel ebben az évben csak ekkor ad koncertet a zenekar Budapesten, a Barba Negra Trackben. Ám itt még nem zárul az ünnepi sor: 2018 februárjában a csapat első önálló koncertjét adja a Papp László Budapest Sportarénában.

Kispest tökéletes helyszínnek bizonyult

− Dalaink a nagybetűs életről szólnak. Pontosan meg vannak fogalmazva azok az irányultságok, indíttatások, amikről úgy gondoljuk, hogy fontos, érdemes szót ejteni róla. Aki már ismeri a zenekart, az pontosan képben van, hogy mi csak az életről beszélünk − fogalmazta meg a banda esszenciáját Kowa.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.