EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Extra

Ábrahám Edit: Nyitott egy új kapcsolatra

Ábrahám Edit élete egyik legnehezebb időszakán van túl, de ahogy az A Nagy Duett adásaiban is látszik, válása után egyre jobban van és elképesztően szexi formáját mutatja hétről hétre a TV2 képernyőjén, ráadásul a Lokálnak bevallotta, hogy egy új kapcsolatnak sem fordítana hátat.

Ábrahám Edit Nagy duett 2017 sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Ábrahám Edit eldöntötte, hogy túllép magánéleti válságán, miután 23 év házasság után férje tavaly elköltözött otthonról. A színésznő fejest ugrott a feladatokba, ami olyan jól sikerült, hogy hétről hétre egyre merészebb produkciókkal állnak A Nagy Duett színpadára műsorbéli párjával, Vastag Csabával. – Végre felpörgött az életem, folyamatosan úton vagyok és nekem elemi igényem azt érezni, hogy fontos vagyok, hogy figyelnek rám és szükség is van arra, amit képviselek. Úgy érzem, végre megint a középpontban vagyok, nagyon szeretnek az emberek, és A Nagy Duettel sok mindent megkaptam, amit hiányoltam az elmúlt időszakban. Mindemellett azonban megerőltető is egy ilyen produkció. A műsorral párhuzamosan A színház komédia című darab premierjére is készültem, ami szerencsére nagy siker lett. Így délelőttönként az Ivancsics Ilona Színházba rohantam, délután A Nagy Duett próbáira, ahol estig gyakoroltunk. Mivel maximalista ember vagyok és semmit sem veszek félvállról, ez sokat kivett belőlem, de a legnagyobb örömmel vágtam neki minden napnak – mondta boldogan Edit, aki hétről hétre egyre bevállalósabb.


Ábrahám Edit Nagy duett 2017 sajtótájékoztató (Fotó: Máté Krisztián)

Hajlékony aerobikedzőként és fekete latexbe bújt börtönőrként is megmutatta már magát.  – Rengeteget teszek azért, hogy ennyi idősen is jó formában legyek. Szeretnék méltósággal idősödni, de bizonyos kereteken belül igyekszem mindent megtenni azért, hogy ezt a folyamatot lelassítsam. Otthon szoktam alakformáló edzéseket beiktatni, és egy ellipszis trénerem is van, emellett pedig odafigyelek az étkezésre. Semmit nem vonok meg magamtól, de mindig betartom a mértéket.

Edit nem tagadja, az elmúlt időszak pörgős programjai és feszített munkatempója jót tett neki. A válása körüli nehézségeket könnyebben feldolgozta és végre egy másik polcra helyezhette magánéletének egyik legnehezebb időszakát. A színésznő, hogy könnyebben túl legyen a szakításon, szakemberhez is fordult, de mint mondja, ma már remekül érzi magát a bőrében. – Ez az időszak arra jó, hogy letegyem a múltat. Nagy várakozással fordulok a jövő felé, az én korosztályomban azonban a szerelem szót és fogalmat már nem használják.


Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.