EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Egyéb IX.kerület

Az egész családnak a Haller utcában a helye

Május 6-án rendezik a Ferencvárosi Művelődési Központban az immár hagyományosnak mondható Ferencvárosi Családi Egészség- és Sportnapot, melyen az egészségügyi szűrővizsgálatok mellett gyermekprogramokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket.

Mint azt lapunk megtudta, a Haller utcában már reggel 9 órától az egészségügyi szakemberek ingyenes szűrővizsgálatokkal várják a lakosokat egészen 14 óráig, de a hivatalos programot 9.45-kor „Az én Ferencvárosom (225 év)” című gyermekrajzpályázat kiállításmegnyitója és díjátadója nyitja.


Már reggel kilenctől egészségügyi szűrésekkel várják a lakosokat


– Persze, mint minden évben, most is rengeteg színpadi fellépőt is szerveztünk – mondta el lapunknak Nyerusay Viktória, a művelődési központ munkatársa, aki hozzátette, a kiállításmegnyitó után Szalóki Ági gyerekkoncertjével indul a buli. – Ezután sorrendben a Mozdulatcsiszoló táncműhely, majd az Erica C. Dance School tanítványai lépnek fel. Lesz kempo, mediball és akrobatikus rock’n roll, a sportos délelőttöt pedig Katus Attila sportbemutatója zárja.

Szekeres Adrienn is fellép a családi napon

Nyerusay Viktória elmondta, a délután aztán a koncerteké – legalábbis a színpadon, ahol előbb a Khamoro zenekar, majd Szekeres Adrienn lép fel.
– Emellett minden órában nyitott edzéseket tartunk. Lesz Kaya Kalp jóga, nordic walking, tajcsi, hiphop, kardiotréning, Zen Bu Kan kempo és Hatha/gerincjóga. Bár minden programunk ingyenes, a nyitott edzésekre előzetes jelentkezés ajánlott. Ez az én e-mail-címemen, a [email protected] vagy a 30/686-4649-as telefonszámon lehetséges.
A rengeteg fellépő, szűrővizsgálat és edzés mellett természetesen lesz kézműves foglalkozás az újrahasznosítás jegyében, arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogatás, civil sátrak, egészséges ételek, biotermék- és polgárvédelmi bemutató, babamasszázs, darts és rengeteg sportjáték. És mint azt Nyerusay Viktória elmondta: természetesen minden program ingyenes.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.