EUR: 322,03 Ft
CHF: 285,11 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Egyéb Szekszárd

Az év rendőrei

A Rendőrség Napja alkalmából elismerésben részesültek Tolna megye rendőrei és közalkalmazottjai.

Bognár Zsolt

A Tolna Megyei Rendőrkapitányság, valamint a Szekszárdi Rendőrkapitányság a Babits Mihály Művelődési Központ rendezvénytermében tartott ünnepi állománygyűlést a Rendőrség Napja alkalmából. Az ünnepség részt vevői először a korábbi országos elismerések kitüntetettjeinek gratuláltak, többek között dr. Soczó László rendőr dandártábornoknak, akit Magyarország köztársasági elnöke rendőr vezérőrnaggyá léptetett elő.


Szekszárd Megyei Jogú Város Képviselő Testülete az Év Rendőre elismerő címet adományozta a közrendvédelmi szakterületen végzett kiemelkedő munkája elismeréseként Bognár Zsolt rendőr törzszászlósnak, a Szekszárdi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjának. A bűnügyi szakterületen ebben az elismerésben részesült Kucsera Máté rendőr őrnagy, a Szekszárdi Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztályának alosztályvezetője.

A Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlése és a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője Az Év Rendőre címet adományozta Dudás Zsolt rendőr alezredesnek, a Bonyhádi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya osztályvezetőjének, valamint a szekszárdi dr. Misetics Gábor rendőr alezredesnek, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Alosztálya alosztályvezetőjének. Az Év Polgárőre címet dr. Szilák Mihály, a Tolnai Polgárőrség Közhasznú Egyesület elnöke kapta. A megyei rendőrfőkapitány az Év Közalkalmazottja megtisztelő címet a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság főelőadójának, Mészáros Ferencnének adományozta.


Kucsera Máténak gratulál Ács Rezső polgármester

Az ünnepségen további elismeréseket is átadtak a megye különböző rendőri szervezetei munkatársainak.

Kucsera Máté

Dudás Zsolt

dr. Misetics Gábor
Fotók: police.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.