EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb

Az összes Die Hard film a Mozi+ műsorán

Május 1-től, öt héten keresztül az eddigi összes Die Hard filmet megnézhetik a Mozi+ nézői. Korábban még soha nem fordult elő, hogy egy kereskedelmi csatorna műsorára tűzze a széria valamennyi részét. Májusban az Alien sorozat rajongói is örülhetnek: szerdánként Ripley-é és a szörnyé a képernyő!

A TV2 Csoport mozicsatornája elhozza a legendákat! Bruce Willis az ikonikussá vált fehér atlétájában öt héten keresztül, minden hétfőn ered a gazfickók nyomába. Május 1-jén az 1989-es Drágán add az életed, 8-án a Még drágább az életed!, 15-én Az élet mindig drága, 22-én a Legdrágább az életed, míg 29-én a 2013-ban bemutatott Drágább, mint az életed lesz műsoron.


Ridley Scott klasszikus horrorja, az Alien sorozat is színesíti a Mozi+ májusi programkínálatát. Ripley harmadparancsnok és az intelligens, földönkívüli szörny harca szerda esténként látható majd. Május 3-án A nyolcadik utas: a Halál, 10-én A bolygó neve: Halál, 17-én A végső megoldás: Halál, míg május 24-én az Alien4: Feltámad a Halál várja a rajongókat a Mozi+ képernyőjén.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek