EUR: 323,27 Ft
CHF: 286,31 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Baba érkezett Gregor Berni családjába

Grergor Bernadettnek van már két fia, ám úgy érzi, anyai ösztöneinek ismét jót tenne, ha babusgathatna egy apróságot. Éppen ezért a színésznő nagy lépésre szánta el magát 45. születésnapján.

– Imádok babázni és gondoskodni másokról – vallotta be az Újszínház színésznője, aki 45-ik születésnapján nem mindennapi ajándékkal lepte meg magát. Bernadett családja egy apró skót juhászkutya kölyökkel bővült a nevezetes nap alkalmából.


– Született már két fiam, de mindig szerettem volna harmadszor is anyává lenni – mesélte Gregor. – A sors azonban másképpen akarta, nem sikerült teherbe esnem. Most már belenyugodtam és úgy gondoltam: ha már így alakult, akkor négylábú gyereket nevelgetek.

Gregor Bernadett elárulta, már régóta vágyott egy ilyen fajta kutyusra.


– Amikor 12 éves voltam, apám egyik ismerősének volt egy skót juhászkutyája és én valósággal imádtam azt az állatot – mondta a színésznő. – Emlékszem, Pick volt a neve, és a gazdájától kaptam egy fényképet is az ebről, amit a mai napig őrizgetek.

Gregor Bernadettnek nem ez az egyetlen kedvence: az új kiskutya öt cicával és egy idősődő mentett blökivel osztozik a művésznő otthonán.

– Tudom, sokan furcsának tartják az állatok iránti rajongásomat, de az igazság az, hogy én nem járok kozmetikushoz, műkörmöshöz, edzőhöz. Engem ezeknek a szőrgombócoknak a szeretete tölt fel, velük teljes az életem – jelentette ki Gregor. – A népes sereglet ellenére pedig rend és tisztaság van a lakásban, hisz naponta többször takarítok és ez egyáltalán nem teher számomra. Nem csak az örömöt, a felelősséget és a velük járó feladatokat is élvezem – vallotta be az Újszínház színésznője.

Berni a saját állatai mellett még arra is szakít időt, hogy menhelyeknek segítsen: rendszeresen jár gazdátlan kutyusokat sétáltatni, sőt ha kell, ideiglenes örökbefogadásra is hajlandó az árva állatok boldogsága érdekében.

A most érkezett állandó falkatag Whiskey névre hallgat és hamar beilleszkedett a falkába. Összebarátkozott a többiekkel, már tanulja a szobatisztaságot és nagyon nyugodtan viselkedik. A színésznő kisfia, Álmos is valósággal rajong négylábú kistestvéréért, teljes az összhang.

– Május elsején lettem negyvenöt éves, de ez egyáltalán nem keserít el, sőt! Minden korombéli nőtársamat arra biztatok, hogy valósítsa meg mindazt, amire régóta vágyott. Mert a legalkalmasabb idő erre az itt és a most.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.