EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,64 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Bajban a magyar színésznő: sokkoló könyvet írt leszbikus szeretője

Néhány hónap múlva megjelenik annak a fiatal nőnek a botránykönyve, akinek nyolc éven át volt leszbikus kapcsolata az ország egyik legelismertebb színésznőjével. A nő öngyilkossági kísérletekről, nemi erőszakról és elképesztő botrányokról ír.

Sokkoló könyv lát napvilágot hamarosan, amelyben egy fiatal nő rántja le a leplet egykori színésznő szeretőjéről, akit az író végig csak “A Színésznőként” emleget. „Kaptam egy nőt, akit megerőszakoltak, a színházi karrierjével zsaroltak, hozzákényszerítettek nyolc hónapos terhesen homoszexuális férjéhez, de jött még a beteg családi háttér, terrorizáló anyuka, elvárások és elnyomások, megszült – de nem kívánt – gyerek, anyasági kudarc, félelmek és kirakatbábuság, fájdalom, magány, betegség, nőiesség totális bukása és öngyilkos hajlamok. (…) Játszotta, ami szerepe volt, ami haloványan keveredett a valósággal, de drámaibb volt áldozatként feltüntetni Magát, mintsem felvállalni, hogy hibázott. Idegen néző voltam, aki bármit elhitt Neki” – írja Színésznőt szerettem című botránykönyvében a fiatal szerető, aki az egyik budapesti színházban ismerkedett meg az elismert művésznővel. A Lokál nem szeretné nyilvánosságra hozni a színésznő nevét, nemcsak személyiségi jogok miatt, de azért sem, mert a művésznő saját döntésének kell lennie, hogy akar-e reagálni a könyv írójának állításaira. A szerető a szakításuk után határozta el, hogy könyvet ír a kapcsolatukról, amelyről tavaly nyáron a Bors is hírt adott. A szerető elárulta, hogy korábban egyikük sem vonzódott a nőkhöz, ugyanakkor nemcsak ez, de az évtizedes korkülönbség sem állta szerelmük útját. Egy év után összeköltöztek, akkor a színésznő el is vált a férjétől. De a két nő hiába harcolt meg egymásért, egy idő után mindennaposak voltak a veszekedések. A szerető szerint a színésznő hazugságokat terjesztett róla, azt mondta, hogy fenyegeti és zaklatja. A fiatal nő ezt megelégelte és ekkor határozta el, hogy mindent kipakol. Nemcsak a megismerkedésük részleteit osztotta meg, de a kapcsolat legmélyebb bugyraiba is betekintést engedett. Mesélt a színésznő rossz házasságáról és arról is, hogy miután összeköltöztek, a színésznőnek öngyilkossági kísérlete is volt.


Fotó: Profimedia, Alamy

„Elmesélte, hogy Szenteste a szűk, családi vacsoránál letépte magáról a ruháját, és meztelenül zokogott a családja (és tízéves gyereke) előtt az asztalnál, annyira nem bírta elviselni a hangulatot, amit a férje kreált a piszkálódásaival. (…) Egyik este, mikor hazaértem, a kádban találtam. Soha életemben nem láttam sokkolóbb képet, s bár ismerve Őt tudtam, hogy ez a dráma része, és felszínesnek tűnt a seb, mégis nagyon megijedtem és hívtam a mentőket. (…) Órákkal később országunk egyik neves toxikológusa jelent meg, behívott az irodájába, és három percben ismertette velem, hogy nem tudja, milyen kapcsolatban állok a hölggyel, de amennyiben nem rokoniban, sürgősen szakítsak meg Vele minden kapcsolatot, mert érzelmi zsarolásban, terrorban vagyok tartva, és ez csak rosszabb lesz” – derül ki a hamarosan megjelenő könyvből.

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.