EUR: 323,33 Ft
CHF: 286,23 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Győr

Bajnok lett az ETO, irány az NB II!

Az ETO haza pályán 2-1-re legyőzte a Csorna labdarúgócsapatát, így bajnoki címet ünnepelhet!  Sőt, ami még ennél is jobb hír: a győri zöld-fehérek ősztől az NB II-ben folytatják!

Sokan látogattak ki az ETO stadionjába, hiszen bajnokavatásra készültek a szurkolók, továbbá arra, hogy kedvenceik egy osztállyal feljebb lépjenek és a következő szezont már az NB II-ben kezdhessék. Ennek megfelelően a hangulatra nem lehetett panasz, rengetegen érkeztek ETO-mezben, zöld-fehér pólóban, zászlóval, sállal felszerelkezve. Komplett családok látogattak ki az ETO Parkba, hogy együtt töltsék a vasárnap kora estét és kiszurkolják a csapat győzelmét.


A csornai csapat egyébként jól teljesített a szezonban, számítani lehetett rá, hogy nem adják könnyen a sikert. Ennek megfelelően masszívan védekeztek és a középpályán is kitartottak egészen a 17 percig, amikor is Kabát Péter gólja adott még egy jó adagnyit a hangulathoz. Érezni lehetett a győri zöld-fehéreken, hogy nagyon hajtanak, akarják a sikert és a szurkolókat is szeretnék kiszolgálni. Magasföldi József köszönte szépen a lehetőséget, és a 28. percben már kettőre növelte a hazai előnyt.

fotók:Marcali Gábor

Így az ETO vonulhatott nyugodtabban az öltözőbe, a szurkolóknak pedig volt idejük megvitatni az első félidőt, na meg az elmúlt időszak történéseit. Sokan már arról beszélgettek, vajon milyen is lesz az NB II-ben, hogy szerepelnek majd a kedvencek.


A fordulás után aztán nem várt ajándékot adtak az ETO-sok a Csornának, hiszen Gyagya egy szerencsétlen mozdulattal a saját kapujába juttatta a labdát, ezzel egy gólra felhozva az ellenfelet. Szerencsére többre már nem futotta a Csornának, hiába próbálkoztak. Gólt már az ETO sem szerzett, bár helyzetei még voltak. Az eredmény így 2-1 lett, s az ETO FC Győr bajnok lett az NB III-ban!

“Egy csapat van csak nyugaton”

Az ünneplés pedig kezdetét vette, hiszen a szurkolók boldogan éltették a csapatot és futottak be a pályára, hogy közösen éljék át a bajnoki győzelem pillanatait. Az öröm szinte tapintható volt: lengtek a zászlók, pörögtek a sálak, és mindenki tudta, hogy „Egy csapat van csak nyugaton!”.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.