EUR: 321,33 Ft
CHF: 284,58 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Barátjához költözött Brad Pitt

Brad Pitt azt állítja, felhagyott az ivással, amire ráment a házassága Angelina Jolie-val. Az 53 éves filmsztár a GQ Style magazinnak adott terjedelmes interjújában beszélt erről. Ez volt az első interjú a pár nyolc hónappal ezelőtti különválása óta. 

A beszélgetésben a válófélben lévő Pitt elismerte, hogy problémáinak jó részét saját maga okozta. Mint mondta, családalapításkor felhagyott káros szokásai jó részével, köztük a füvezéssel, de továbbra is nagyon sokat ivott és ez „problémává vált” a házasságban. Fél éve azonban nem iszik egy korty alkoholt sem, sőt nemrég terápiára kezdett járni. Állítása szerint képes volt az asztal alá inni egy oroszt a vodkájával. Egy ponton azonban rádöbbent, hogy így nem élhet tovább. Most egészségesebb életet akar élni, és több időt akar a gyerekeivel tölteni, akik nagyon megszenvedték a különválást, és a szakítás után maga sem volt képes a közös hollywoodi házukban maradni, ezért egy barátjához költözött Santa Monicába. „Túl szomorú volt egyedül” – mondta.


A szakítás óta eltelt időt azzal töltötte, hogy szembenézett gyarlóságaival és kudarcaival és felvállalta a hibáit. Tudom, hogy kiváltságos vagyok, ennek ellenére korábban üres célok követésére fecséreltem az időmet” – vallotta be.

A válásról elmondta, feleségével megegyeztek, hogy gyűlölködés nélkül, barátságosan rendezik vitáikat.
A sztárpár három saját és három fogadott gyermeket nevel.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.