EUR: 323,24 Ft
CHF: 286,39 Ft
2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Egyéb Sopron

Barlangoló Maugliékkal

A gyermeknap alkalmából rendhagyó módon A dzsungel könyve musical szereplői vezetik a Barlangoló című programot a fertőrákosi kőfejtőben május 27-én és 28-án.


A Soproni Petőfi Színház egyik sikeres előadásának művészei várják majd a kicsiket és nagyokat egyaránt Fertőrákoson. A nagyszabású produkció egyébként június 5-én délután három és hét órakor lesz utoljára látható a leghűségesebb város teátrumában.
A Barlangoló program keretében a látogatók együtt járhatják be a kőfejtőt a mű népszerű szereplői közül Mauglival, Tunával, Bagirával, Akelával, Sir Kánnal és Csíllel is. A színészek meglepetésekkel is készülnek.


Nagy sikert aratott a Dzsungel Könyve
Fotó: Torma Sándor

A Barlangolón a következő művészek vesznek részt:

Május 27., szombat
10.00 – Szőcs Erika (Bagira)
12.00 – Papp Attila (Maugli) és Szlúka Brigitta (Segédkeselyű)
15.00 – Szalay Dóra (Tuna) és Szalay Ákos (Majmóca)

Május 28., vasárnap
10.00 – Molnár Anikó (Sir Kán)
12.00 – Ács Tamás  (Akela)
15.00 – Savanyu Gergely (Csíl)

Kapcsolódó Cikkek

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.

 • Adózni kell az AIRBNB után

  Adózni kell az AIRBNB után

  Döntött a képviselő-testület: Józsefvárosban jövőre építményadót kell fizetni az AIRBNB-ként hasznosított lakások után.