2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Benkő Dániel kedvese: Hazarohantam, amikor megláttam az „izéjét”

Türelmével és szexualitásával hódította meg fiatal szerelmét, Bazsarózsát Benkő Dániel. A lantművész úgy érzi, élete szerelme a 19 éves táncoslány, aki bár Dániel férfiasságát megpillantva először hazarohant, ma már boldogan él a 69 éves művésszel, akitől gyermeket szeretne.

Két éve már, hogy boldog párkapcsolatban él Benkő Dániel lant- és gitárművész és múzsája, a 19 éves Bazsarózsa. A művészpárost egyáltalán nem érdekli az 50 év korkülönbség, így nem is meglepő, hogy már a lány kisiskolás korában tudták, hogy közük lesz egymáshoz.


– Kilencéves volt Bazsa, amikor először betoppant hozzám, és pontosan tudtam, hogy lesz dolgunk egymással – mondta a Lokálnak a 69 éves művész, akitől kedvese vette át a szót. – Az élet szétválasztott minket pár évre, de aztán két éve újra egymásra találtunk.

A lantművész és szerelme otthonukban adtak interjút a Lokálnak, ahol azt is megtudtuk, hogy bizony sok türelem kellett, mire Bazsarózsa teljesen kinyílt Dániel számára. A törékeny szőkeség ugyanis konzervatív családból jön, és Benkő mellett egy egészen új, számára idegen világba csöppent.


– Azt éreztem, hogy amiben akkor éltem, nem jó, kell valami más, egy nagy váltás, és tudtam, hogy Dánielnél teljesen más a légkör, én pedig be akartam ebbe kerülni. Mondtam neki, hogy mutassa meg, hogy lehet jobb nekem, változtasson meg, de kemény dió voltam számára. Hazarohantam, mikor először megláttam az „izéjét” – emlékezett a kezdetekre nevetve a szépség, aki végül csak beadta a derekát és testi-lelki múzsája lett az előadónak.

– Minden téren, így a szex terén is el voltam tévelyedve, és Dániel tanított és tanít a mai napig, hiszen még csak az út felénél járunk. Ő egy igazi mester, aki egészen más vizekre vitt engem, és azt kell mondjam, sok korombeli férfi elbújhat mögötte. Nagyon magasra tette a mércét, egy igazi jóságos szatír – vallotta be a természetességet képviselő Bazsarózsa, akinek szerelme ki is fejtette lapunknak, miért is fontos ez annyira.

– A nő szőrzete a jelmez része: a tarkó, a hónalja, az intim szőrzete. És ez a szőrzet megőrzi az illatokat, ízeket, és azt meg kell hagyni, mert ez táplálja a férfit. A nő pedig azt szereti, ha a férfi belebonyolódik az ő aromáiba – mesélt az intim részletekről a művész, aki úgy érzi, Bazsa az igazi az életében.

– Volt egy pár nő az életemben, de ilyen soha! Bazsa az első nő, aki minden értelemben százszázalékosan odaadta magát nekem, mindenki másnál éreztem fenntartásokat. Mindig is közünk volt, van és lesz egymáshoz, ez egy karmikus kapcsolat – vallja Dániel, aki 69 évesen készen áll az újabb gyerekvállalásra.

– Nekem már van két lányom, de Bazsa dönt, mikor és hány gyereket szeretne. Megrendelt tőlem egy sötét, göndör hajú fiúgyermeket, és én állok elébe a feladatnak. Ha ő van hanyatt, a lábai fenn, akkor jó eséllyel fiunk fogan – osztotta meg lapunkkal a már előre elgondolt gyermekáldási pozitúrát is a zenész, aki kedvesével mindeközben művészi párosuk projektjét is sikeresen egyengeti.

– Ez egy szövetség köztünk: a múzsa és a mestere. Kialakítunk a házban egy koncerttermet és itt hallhatják, láthatják majd a tíz közös számunkat, ami eddig elkészült. Egy kulturális szalonunk lesz, amelynek Bazsa a királynője, én pedig a királya, a lényege pedig átengedni magunkon az élet minden apró rezdülését sok tánccal és gitározással – avatták be a Lokált jövőbeli terveikbe a szerelmesek.

Kapcsolódó Cikkek