EUR: 322,27 Ft
CHF: 285,80 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Beteg gyereket is örökbe fogadna Vámos Erika

A csinos tévés annyira szeretne édesanya lenni, hogy azt sem bánná, ha beteg gyermeket kellene nevelnie. Ha így alakul, minden áldozatot meghozna a pici gyógyulása érdekében, akire immár lassan nyolc éve vár.

Hosszú évek óta készül örökbefogadásra a csinos tévés, akinek nemrég még úgy tűnt, már csak karnyújtásnyira van élete álma, hiszen tavaly rátalált a szerelem. Mátéval már az esküvőjüket tervezgették, és köztudott, hogy az örökbefogadásnál a hazai rendszer előnyben részesíti a házaspárokat. De a románcnak az év elején hirtelen vége szakadt és Erika ismét távolabb került a vágyott anyaságtól.


– Pont ott tartok, ahol Máté előtt: nem megyek férjhez, nem lesz házasság, és így a folyamat sem gyorsul fel. De anno, amikor jelentkeztem, hogy egyedülállóként szeretnék örökbe fogadni, körülbelül hét év várakozási időt saccoltak, ami már letelt, sőt a nyolcadik évben járok, szóval nem búslakodom, mert igazából már bármelyik nap megcsörrenhet a telefon, és kaphatok egy kislányt – mondta a reményt továbbra sem feladva a Több mint TestŐr műsorvezetője, aki komoly áldozatot is hozna, hogy végre édesanya lehessen.

– Minél elfogadóbb valaki, annál hamarabb jut gyerekhez, és én már a folyamat elején jeleztem, hogy beteg gyereket is örökbe fogadnék. Legyen szó csípőficamról, dongalábról vagy bármiről, ha korrigálható a betegség, én vállalom és mindent megteszek a gyerek gyógyulása érdekében – árulta el a tévés. Így előfordulhat, hogy beteg gyereket ajánlanak fel neki.


A Lokál úgy tudja, hogy bár a tévés szerelmi csalódása után ismét párra talált, a férfival még nem tartanak a gyermekvállalás gondolatánál, így Erika továbbra is egyedülállóként fogadna örökbe, és beteg gyermek esetén egymaga vállalja a szükséges kezeléseket. Ha viszont komolyabbra fordulna a románc, és összeköltöznének választottjával, Erikának egy következő procedúrával is számolnia kell: párjának is meg kell felelnie a gyámhivatalnak, ugyanis ha az egyedülálló örökbefogadó szülő együtt él valakivel, a partnert is vizsgálhatják.

– Komoly ellenőrzések vannak, és ha a párom az élettársam lenne, a gyámhivatal őt is vizsgálná, de itt még nem tartunk. Jelenleg egymagam várakozom, hogy végre anyuka lehessek, aztán meglátjuk, mi sül ki az új párkapcsolatomból – mondta a Lokálnak Erika, akinek kora és hajadonságára miatt be van határolva, milyen nemű és korú gyermeket kaphat.

– Kisfiút nem kaphatok, mert nem látna mellettem férfimintát, és kisbabát sem a korom miatt. Csak három évnél idősebb kislányt ajánlhatnak fel – árulta el a műsorvezető, aki 41 évesen már nagyon várja, hogy végre gyermeket nevelhessen.

További cikkek:

Címkék

Kapcsolódó Cikkek