2019. augusztus 17., szombat
Jácint

Belföld

Bevallotta a Momentum: Az Origo cikke minden főbb pontban igaz – Videó!

Valóban milliós összegeket tehettek el a Momentum vezetői még HÖK-ösként, amit maga a szervezet is elismert. Mivel a nevek és a pénzösszegek is stimmelnek, nem perelik be az Origót – írja a Spiler.hu.

Mint az korábban a Lokál is megírta, eddig több mint 16 millió forintot keresett hallgatói érdekvédelemből a Momentum Mozgalom több tagja is. Soproni Tamás, a párt alelnöke több mint másfél millió forintot tett zsebre a höközéssel, továbbá arra is fény derült, hogy a Momentum nagyrészt a budapesti egyetemi vezetőkre épül.


Nem sokkal az Origós cikk megjelenése után Fekete-Győr András, a Momentum elnöke betört a lap szerkesztőségébe, hogy felelősségre vonja a cikk íróját, amit hatalmas felháborodás kísért.

A Momentum azonban azóta is próbálja védeni a védhetetlent. Tegnap épp Orosz Annán, a Momentum elnökségi tagján volt a sor, aki az ATV Egyenes beszéd című műsorában próbálta magukat kimosdani. Ez láthatóan nem megy, viszont beismerte, hogy az Origo cikkében minden tényadat stimmel – írja a Spiler.hu.

Kapcsolódó Cikkek