2018. december 14., péntek
Szilárda

Extra

Bohózatot csinál tárgyalásaiból Oszter Sándor

Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják, szerda délelőtt ötödrendű vádlottként hallgatta meg ismét a bíróság. Az ügy egyre kuszább és egyre szürreálisabb.

Szerda délelőtt Oszter Sándor miatt állt a bíróság munkája legalább huszonöt percen keresztül, a színész ugyanis két, az úton őt akadályozó karambolra hivatkozva késett.


A tárgyalássorozat egyébként kezd egy bohózathoz hasonlítani: egyik alkalommal a hetes busszal lógott meg a színész az érdeklődő újságírók elől, most pedig a késés után, tanúvallomás közben hangos szóváltásba keveredett a bíróval, aki többször arra kérte, tisztelje meg a bíróságot azzal, hogy meghallgatja a kérdésüket.

Olykor az ügyben elhangzott részletek is mókás színezetet adnak a tárgyalásnak. Egy az első számú vádlott telefonjára – Oszter szerint éjszaka, a bíróság szerint fényes nappal – a kukoricaföldről indított hívás máig központi témája a tanúvallomásoknak.


Oszter alkoholos befolyásoltságra és az ezzel együtt járó emlékezetkiesésre hivatkozva csak azt tudta felidézni, hogy megígérte az első rendű vádlottnak, vele együtt akár a börtönbe is bevonul. A szerdai tárgyaláson azonban még egy érdekes tényre hívta fel a színész figyelmét az ügyészség. Oszter ugyanis korábban azt vallotta, hogy az ügy hatodrendű – egyébként jogász – vádlottjával lánya, Oszter Alexandra válása kapcsán ismerkedett meg.

Fotó: Mészáros Diána

Az ügyészség információja szerint azonban a válás 2012-ben volt, egy évvel korábban, mint ahogy azt Oszter állította.

Eddig ezeket írta a Lokál Oszter Sándorról:

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!

 • Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ákos ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet

  Ismét dupla Aréna-koncerttel zárja az évet Ákos december 14-15-én. A népszerű előadó, dalszerző idén ősszel négyszámos stúdióanyagot jelentetett meg, ami a jövőre tervezett következő album előfutára.