EUR: 324,55 Ft
CHF: 299,06 Ft
2019. augusztus 18., vasárnap
Ilona

Extra

Bohózatot csinál tárgyalásaiból Oszter Sándor

Oszter Sándort befolyással való üzérkedéssel vádolják, szerda délelőtt ötödrendű vádlottként hallgatta meg ismét a bíróság. Az ügy egyre kuszább és egyre szürreálisabb.

Szerda délelőtt Oszter Sándor miatt állt a bíróság munkája legalább huszonöt percen keresztül, a színész ugyanis két, az úton őt akadályozó karambolra hivatkozva késett.


A tárgyalássorozat egyébként kezd egy bohózathoz hasonlítani: egyik alkalommal a hetes busszal lógott meg a színész az érdeklődő újságírók elől, most pedig a késés után, tanúvallomás közben hangos szóváltásba keveredett a bíróval, aki többször arra kérte, tisztelje meg a bíróságot azzal, hogy meghallgatja a kérdésüket.

Olykor az ügyben elhangzott részletek is mókás színezetet adnak a tárgyalásnak. Egy az első számú vádlott telefonjára – Oszter szerint éjszaka, a bíróság szerint fényes nappal – a kukoricaföldről indított hívás máig központi témája a tanúvallomásoknak.


Oszter alkoholos befolyásoltságra és az ezzel együtt járó emlékezetkiesésre hivatkozva csak azt tudta felidézni, hogy megígérte az első rendű vádlottnak, vele együtt akár a börtönbe is bevonul. A szerdai tárgyaláson azonban még egy érdekes tényre hívta fel a színész figyelmét az ügyészség. Oszter ugyanis korábban azt vallotta, hogy az ügy hatodrendű – egyébként jogász – vádlottjával lánya, Oszter Alexandra válása kapcsán ismerkedett meg.

Fotó: Mészáros Diána

Az ügyészség információja szerint azonban a válás 2012-ben volt, egy évvel korábban, mint ahogy azt Oszter állította.

Eddig ezeket írta a Lokál Oszter Sándorról:

Kapcsolódó Cikkek